Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A terhesség jelei – mint spirituális módszer?

A terhesség jelei felhívják a figyelmet valamire, ami még nincs, de van.

A terhesség jelei hogy jönnek a spiritualitáshoz? Megmondom én, úgy, hogy általa nagyon könnyen el tudod képzelni, hogy működik a teremtés, még akkor is, ha Te magad nem szültél még, hovatovább férfi vagy 🙂

Mi is a terhesség tulajdonképpen?

Főleg a várt babáknál, de még a nem tervezetteknél is (kis huncutok 🙂 ) a fogantatástól számított 6-8 hét múlva a mami már tudja, hogy van ott bent valaki. És onnan számítva még van szerencsés esetben 7 hónap, amikor végre kézben tarthatja a babáját, etetheti-fürdetheti. Azaz 7 hónapig ÉL ÚGY, hogy csak TUDJA, hogy van babája. Tudja, hogy anya, tudja, hogy vigyáznia kell magára, fel kell készülnie, bevásárolni, akár anyagilag felkészülni, munkahelyen elrendezni a dolgokat, satöbbi. Manapság már könnyű, mert hamar kaphatunk egy ultrahang fotót – már aki tudja értelmezni ezeket a fényképeket -, de azért az elmúlt pár millió évben ez nem volt így, mégis tudták az asszonyok, hogy jön a baba.  

Tudatában voltak, tényként kezelték, „látták” a babát is a lelki szemeik előtt, meg az életet is vele. Kétkedés nélkül, biztosan.

Még érezni sem lehet az első trimeszterben, maximum a kellemetlen tüneteket… Mégis ugyanolyan boldogok vagyunk ebben az időszakban, mintha már a kezünkben tartanánk őt.

A spirituális teremtés folyamata pontosan így működik.

Megmondjuk az Univerzumnak, mit akarunk. És attól kezdve úgy kellene éreznünk, viselkednünk, mint az állapotos kismamának a babájával kapcsolatban.

Nem látjuk még, amit szeretnénk. Tudjuk, hogy már létezik – hiszen spirituális beállítottságú emberként, eleget olvasva/hallgatva a témáról megtanultuk, hogy a kívánságunk a kinyilvánítás pillanatában létrejön rezgés szinten -, csak kell némi idő a materializálódásig. Nincs helye kétségnek 

„most akkor meglesz vagy nem? jaj, hát ki tudja?”

nincs helye könyörgésnek

„kérlek, kérlek, kérlek!”

Türelem kell, igen, és fizikai cselekvés is gyakran kell. 

Nehezebb persze kicsit, hiszen amikor terhesség jelei megjelennek, a mami szinte biztosan tudja, hogy MIKOR fog „materializálódni”, amire vár.

De vegyük figyelembe, hogy egy terhességből sem lesz feltétlenül baba. Bizony még kis is kell hordani, történhet baj is. A maminak bőven van mit aggódnia, és meg is tesszük gyakran. Mert igenis van benne bizonytalanság faktor – mint mindenben ezen a Földön, úgy is szoktuk mondani, hogy az a biztos, ami már elmúlt.

De ez az aggodalom sem akadályozza meg a mamát abban, hogy amíg csak valami szörnyű dolog nem történik (ami azért szerencsére elég ritka), ezeket az aggodalmakat ésszerű, józan keretek között tartja, megteszi, amit meg kell tenni, hogy elkerülje a végzetes forgatókönyvet, és a gondolatai, érzései többsége arról szól, hogy tudja és várja azt, amit szeretne, de még nem látszik, nem kézzelfogható.

FIGYELEM!

Mielőtt még azt mondanád nekem, hogy igen, de a terhesség jelei egy idő után már nagyon is kézzelfoghatóak, nő a pocak, mozog a baba, hadd mondjam el, hogy a spirituális teremtés jelei pontosan ilyenek.

Ha tudsz hinni az első „trimeszterben” még látható jelek nélkül, bizony hamarosan meg fognak jelenni a a megvalósulás kézzel fogható jelei is: pici összeg, véletlenek, ígéretes találkozások satöbbi. Ami még nem a kívánt eredmény, de mintha valami megmozdult volna… 😀 Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük