Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A víz rejtett titkai

„Ha a gondolataink ezt tehetik a vízzel, vajon mit tehetnek velünk?”

A fenti mondat a Mi a csudát tudunk a világról című filmben hangzik el, és egy kísérlet-sorozatra utal.

Ennek a bejegyzésnek az apropója egy Megvalósítás-Segítő Program résztvevőjével történt beszélgetésem. A egyik feladata volt, hogy nyisson egy hálanaplót, és írjon bele naponta egyszer – reggel vagy este – 5-10 dolgot, amiért hálás lehet, de azzal a nehezítéssel, hogy az ilyen triviális dolgok, mint például „a gyerekeimért” nem számít bele. És ő elmondta, hogy mindig magánál tartja ezt a füzetet, egy szép rózsaszínnel fogó toll társaságában, mert amikor talál az életében ilyen dolgokat, akkor azonnal bele akarja írni. Ez persze a legjobb megoldása ennek a feladatnak, csak ilyet nem mernék kérni 😛

Az a tény, hogy egy ilyen pozitív rezgésű csomag van a táskájában, egész nap testi közelségben, már önmagában gyógyító. 

Ez az értelme a CsakNeked mandaláknak is, és ezért van például az, hogy SOHA nem írnám a bemérés eredményét olyan lapra, amire valaki más nevét (vagy bármi mást) írtam (tudod, gyors firka, de egyébként a lap üres…)

De lássuk a tudományos magyarázatot:

Csak röviden, hiszen a mellékelt videóban úgyis részletesen meg tudod nézni.

Régesrég óta tudja az ember, hogy minden rezeg, és hogy mindennek másféle rezgése van. Azt is, hogy az embereknek különösen széles ez a rezgési tartomány, a nagyon alacsonytól (nagyon ártó) a nagyon magasig (nagyon boldogító). Spirituális körökben éppen eleget hallottuk már, hogy ez az energia – ami a rezgésszintben nyilvánul meg -, mennyire sérülékeny, és mennyire fontos, hogy megőrizzük. Ha pedig átmenetileg (vagy tartósan!) elveszítettük, akkor fontos mielőbb visszaszerezni. Egész egyszerűen alacsony rezgésszinten (szomorúság, düh, bosszúvágy, csalódottság, harag, kétségbeesés, türelmetlenség, stb…) nem lehet boldogító körülményeket, embereket és történéseket bevonzani.

Dr. Masaru Emoto nem csak bebizonyította, hogy ez így van, hanem láthatóvá tette. A vizet, mint ezen bolygó uralkodó (egyik) elemét használta erre. A víz információt hordoz. Minden víz: az is, ami a csapból folyik, az is, ami a szennyvízcsatornában van, az is, ami az ásványvizes palackodban van, és az is, amelyik a testünkben. Dr. Emoto lefagyasztotta a különböző helyekről származó vizet, és mikroszkóp alatt megvizsgálta a kristályokat.

Ám nem érte be ennyivel, még tovább ment! Nem csak a származási helyük különbségeit figyelte meg. A kísérlete attól átütő, hogy ő maga különböző információkat „töltött” a vízbe – egyszerűen azzal, hogy az edényre írt különböző érzelmi töltésű szavakat. Úgy mint szeretet, gyűlölet, köszönöm, megöllek, stb… Az így „kezelt” vizet lefagyasztva megdöbbentő eredményre jutott, a különbség megdöbbentő! A pozitív rezgésű szavak szép, összetett kristályokká válnak, míg a negatív szavak… hát nem.

Innen pedig egyetlen lépés a következtetés: a testünk (legalább) 70 %-a víz. Az életünk 100 %-ban érzelmeink vannak. Igen, még álmunkban is. Láttál már valakit álmában mosolyogni? És rettegéstől leizzadva felriadni? A testünk minden életfunkciója vizes közegben zajlik – beleértve az idegrendszert is.

Az pedig, hogy mindez hogyan rezonál (szó szerint) a környezetünkkel, szintén a videóban lel magyarázatot 😉

Nézd meg a videót, és utána meséld el a benyomásaidat, gondolataidat, nagyon érdekel!!!Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


3 Replies to “A víz rejtett titkai”

 • egyik kedvenc filmem a Mi a csudát tudunk a világról, mostanában sok Jo Dispenzát olvasok-hallgatok. 🙂
  Jó volt ezt a vizes kisfilmet látni és tudatosítani a gondolatok, illetve a mögöttük lévő érzelmek teremtő erejét. Hisz szajkózhatom a szép szavakat, fontos, hogy milyen érzés van közben bennem.
  Öléslések Egerből! ❤️

 • ehhez is hozzászóltam -legalábbis a telefonom azt jelezte -, de itt nem láttam a bejegyzésemet. 🙂
  szal a Mi a csudát tudunk a világról az egyik nagy kedvencem lett, elsőre nem mindent „értettem” belőle, még nagyon racionálisan akartam értelmezni. 🙂
  mostanában sok Jo Dispenzát olvasok-hallgatok, a kvantum-tér lehetőségei varázslatosak. mondjuk, a ho’oponopono is ugyanezt tudja, nagyon-nagyon hálás vagyok neked ezért (is), Mariann!
  Emoto doki csodálatos ember, jó volt újra nézni ezt a videót és Jakab István hozzáfűzései is tetszettek. Nap mint nap tapasztalom, mi a különbség, ha csak mondogatok valamit, vagy valóban derűs, jó érzésből ered és úgy mondom. puszik! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük