Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

4 tipp, hogyan maradj versenyben

A kihívás tapasztalatai egy hónap után

Eltelt egy hónap a három hónapos kihívásomból – ami ugye a Te kihívásod is 🙂 A lényege dióhéjban, hogy fogadalmat tettem bizonyos mennyiségű fotó, poszt, blogbejegyzés megosztására a különböző közösségi platformokon. Ha nem teljesítem, akkor ingyen festek 20 mandalát, ha pedig igen, akkor a HÁROM legtöbb hozzászólást író kap egyet.

Tapasztalatok

 1. Eddig jó vagyok, és nem győzök hálálkodni a figyelmedért. Mert például most is már csütörtök van, és ez az első blogbejegyzés a háromból, amit a héten írni vállaltam. De ha nem lenne a kihívás, akkor most sem írnék. Ez kicsit persze lustaságból is lenne, de még inkább abból, hogy végre napsütéses idő van, végre kiszabadulhatok a házból, és törődhetek a kerttel. Ez az első év, mióta (három éve) ideköltöztem, hogy veteményem van, még fűszernövényeket is vettem, és rengeteg virágot, és teraszburkolatot, és sok erre-arravaló festéket, és… Szóval nem írnék, na.
 2. Eddig nem volt túl gyakori, mondhatnám elég ritka volt a hozzászólás a Szindrana-Mandala felületein. A mostanihoz képest! És én nem tudtam, hogy EZZEL ENNYIRE SOKAT ADSZ NEKEM! Elképesztően jó érzés, és nagyon motiváló! Teljesen más úgy írni, úgy szólni Hozzád, hogy tudom, válasz is fog jönni. Nem tudtam, hogy ennyire sok energiát és lendületet ad. Mondjuk pedig éppenséggel tudhattam volna, hiszen a hétköznapi emberi kommunikációban minden a figyelem körül forog…
 3. Szóval szeretném, ha ez megmaradna… most is, és a kihívás után is.

De az is tapasztalat, hogy a hozzászólás lendület kopik 😀 . Ez is természetes – nekem is azért kell a kihívás, mert az elhatározás önmagában nem mindig tart ki sokáig. Viszont ez ad Neked reményt, új esélyt a hozzászólás-verseny megnyerésére! 

4 tipp, hogy Te nyerd meg az ajándék CsakNeked mandalát:

 1. Ne add fel! Ne gondold, hogy késő! Mint mondtam, én látom, hogy ki az, aki még mindig kommentel, és kik azok, akik már el-elmaradoznak. (Ez nem álhatatlanság, egyszerűen csak megvan a maguk élete, és sok dolog fontosabb lehet…) Ha Te mostantól rendszeresen írsz, simán lekörözhetsz bárkit.
 2. Ha szeretnéd a mandalát, tegyél bele kis időt-figyelmet, és használd a visszafelé-kommentelés erejét 🙂 A kihívás május 3-a óta tart, tehát minden AZÓTA megosztott Facebook és Instagram poszt alá utólag is írhatsz. Ha csak egy szívecskét, egy-két szót, az is játszik. Nem mondom, hogy korrekt, ha egy poszt alá ötször írsz szívecskét – és az ilyet nem is fogom figyelembe venni. De ha választ kapsz a kommentedre, és arra megint írsz (és így tovább), az értelmes beszélgetés, tehát az mind érvényes lesz.
 3. Ebből következik, hogy ha válasszal reagálsz egy másik kommentre, és beszélgettek valakivel a poszt alatt (valószínűleg odavonatkozóan 😉 ), az szintén be fog számítani akkor is, ha előtte már közvetlenül is írtál.
 4. Facebook-on és Instagramon nem, de itt az oldalamon azt a hozzászólásodat is látni fogom, amit sokkal régebbi, május 3-a előtti blogbejegyzésekre írsz. Nem kell regény, apró reakció, kis visszajelzés nekem sokat jelent, Neked pedig beszámít. Olvasgass nyugodtan régebbi írásokat, ha van egy kis időd. Talán kicsit érdekes is lesz… 🙂 (Ne ijedj meg, hogy nem látszik azonnal, tartalom-védelmi okokból – főleg a spam-robotok ellen – úgy állítottam be az oldalt, hogy minden hozzászólást engedélyezek, mielőtt nyilvánosba megy. De rendszeresen ellenőrzöm!)

MEGLEPETÉS!

Látom, hogy vannak, akik rendszeresen hozzászólnak itt is, ott is. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire inspiráló ez számomra, és azt is látom, hogy többen is vannak, lesznek, akik esélyesek lesznek az ajándék CsakNeked mandalára. De hát csak egy ajándék lehet.

Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy az (egy darab) üvegfestmény-mandala mellett egy-egy CsakNeked mandala színezővel fogom jutalmazni néhány első után következő hozzászólás-bajnokot is. Még nem döntöttem el, hogy három vagy öt, vagy nemtommennyi ilyen lesz, azt hiszem, a verseny szorossága dönti majd el.

Mit szólsz??


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


6 Replies to “4 tipp, hogyan maradj versenyben”

 • Jujdejó! Akkor hajrá mindenkinek! Én imádom a Csak Neked mandala színezőidet is! Így ezért is érdemes versenyezni, nem csak a fődíjért! https://szindranamandala.hu/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif

 • Kedves Mariann, te mindig teli vagy ötletekkel! ❤️
  Én mostanában igyexem kicsit visszavenni a kibertéri infókból+az ott eltöltött időből. Örülök,h.most ezeket PONT olvastam! 🌸

 • bepötyögtem telefonon a hozzászólást, de valamiért nem jeleníti meg a felület, ide is beírom hát, mennyi ötleted van, Mariann! a mandala színezőért mindent. 🙂 <3

  • Úgy állítottam be az oldalt, hogy jóváhagyással lehessen csak írni – sajnos sok a robot-hozzászólás. De Te csak írjál tovább ezután is, mindig láthatóvá teszem majd!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük