Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ajándékot kaptam.

Kis hétköznapi varázslat

A borítóképen egy Swarovski kristály szem látható. Ezt kaptam ajándékba. Én ilyenkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy egy angyaltól, mert megtehetem.

Az úgy volt, hogy elég sok bizonyos méretű Swarovski kristályt használok a CsakNeked mandalákhoz, és az adott mandalához, amit épp festek, 10 db kellett. Volna, merthogy összesen 9 db volt a dobozomban. Semmi baj, időben kiderült, gyorsan rendelek, és kész. Le is adtam a megrendelést, annak rendje és módja szerint.

Én már a futárt vártam, mikor felhívtak a boltból, hogy sajnos ez a méret nincs, és NEM IS LESZ SOHA TÖBBÉ! Hát ez nem hangzik valami jól, ugyanis a kisebb méret túl kicsi, a nagyobb meg túl nagy (1-1 milliméterről beszélünk, de itt művészetről van szó kérem, és igenis más a hatása, no.)

Mindegy, hát ezért nem megyek világgá, küldjék, amilyen van, aztán majd megoldom, most mi mást tehetnék hirtelen.

Máááááásnaaaaap

az 5 cm-es szálú szőnyegemen, ami képes elnyelni egy post it csíkot láthatatlanul, mélyen az asztal alatt (!!!!) megcsillant valami.

Igen, kitaláltad! Abból a Swarovskiból, a háromféle méret közül abból a fajtából bújt elő a szőnyeg szálai közül egy darab. Az átmérője 3,9 mm, akármennyire csillogó, akkor is!

Persze azért utána akartam járni ennek a soha-többé-nem-lesz-nek, mert arra gondoltam, hogy talán a Swarovski leállította a gyártást, pont azt, ami nekem kell -, még akkor is lehet ilyen-olyan webshopokban kis készlet, majd azt én jól felvásárolom. De talán csak az adott bolt hagyta abba a forgalmazást. Kicsi kutatás után akadtam egy boltra, ahol sokkal nagyobb tételben is lehet venni, rendeltem két színből. De persze nagy izgatottságomban elrontottam, és kiderült, hogy amit a kosárba tettem, nem az, amit akartam. Amit akartam, az pedig sokkal olcsóbb. Nem kértem vissza a pénzt – ha már volt olyan figyelmes az eladó, gondolkodott helyettem, és még fel is hívott. Rábíztam, hogy az árkülönbözetet töltse fel random színekkel. Úgyhogy holnap érkezik vagy 

3.500 darab

részben zsákbamacska-meglepetés Swarovski kristály – az én méretemben. (Csak összehasonlításképpen: általában 8-12 db kell egy mandalához   😉  ). Optimista alkat vagyok, ez nem vitás…

Amikor megérkezik, csinálok róla egy unboxing videót 🙂


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


One Reply to “Ajándékot kaptam.”

  • Ugyebár véletlenek nincsenek 😉🙃 Azt Te tetted oda Magadnak 🥰 pont azért, hogy akkor, ott megtaláld 😊 mert pont akkor volt rá szükséged !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük