Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Meglepetééééés…!

Kaptam nemrég egy levelet, amiben valaki arra kért, hogy legyen több konkrét példa arról, hogy xy ezzel meg ezzel a módszerrel ilyen meg olyan eredményt ért el. Végül is néha vannak ilyenek, főleg persze a saját személyes példáim, de az igaz, hogy tudok erre jobban figyelni, ha van rá igény.

Jöjjön hát egy friss tapasztalat.

Még folyamatban van az ügy, szóval nevet nem mondanék, de arra nagyon jó példa, hogy semmi sincs lejátszva, ami nem tetszik nekünk – mindaddig, amíg van hitünk.

Egy ismerősöm épp a válópere közepén van. Egyedül maradt a kislányával pár hónapja, szépen elrendezte magát anyagilag – plusz munka, tudoood -, most pedig zajlik a hivatalos vagyonmegosztás. Apuka kicsit többet követel az ingatlanból, mint amennyi reálisnak látszik, és az értékbecslőt is az ismerősömnek kell fizetnie. Mondanom se kell, a megélhetést megoldotta, de ezek azért olyan plusz költségek, amik eléggé megterhelők lennének.

A tárgyalás előtti napon éppen SVT konzultációnk volt, tisztítottunk erre a dologra – konkrétan arra a félelemre kellett, amit amiatt érzett, hogy egy fölötte álló hatalom fogja megmondani, mit és mennyit kell fizetnie – akár bírja majd, akár nem…

Emellett pedig folyamatosan mondta rá a Ho’oponopono-t (tudod, mennyire mindenhatónak hiszem ezt a technikát…).

Az eredmény:

  • az ingatlan értéke reális kereteken belül lett megállapítva
  • az értékbecslő 5.000 Ft-ot kért. Na mégegyszer: ÖTEZER Ft-ot. A keret, amiben ilyen esetben mozoghat egy ilyen szakember, akár százezer Ft-ig is elmehet. Nekem például 20 éve (húúúúúsz ééééveee) hetvenötezer volt. De nem voltam bolond ezt megmondani az ismerősömnek 😛

Hát ezek azok a hétköznapi varázslatok, amik szerintem értelmet adnak a spiritualitásnak. Merthogy nem a „köldökbámulás” a lényeg, hanem azok a momentumok, amik által könnyebb, élhetőbb, boldogabb az élet!

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük