Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Annyi dolgom van, és ne csináljak semmit???!!!

Nos igen. Ha egyszer nem megy…

Nem mintha azelőtt nem tettem volna, de a GDPR (Európai Uniós Adatvédelmi Törvény) életbelépése óta még sokkal jobban kell figyelnem az adataid kezelésére. Azelőtt elég volt nem visszaélni vele. Most már nem elég nem felhasználni például az email-címedet, de nem is tárolhatom, ha már nincs miért. A mandalaszínezők 14 hétig mennek, de utána – hacsak nem kértél blogértesítőt, vagy a kedvezményekről szóló tájékoztatást, vagy új kört – törlöm az adatbázisból a címet. Mivel mindennap vannak új feliratkozók, az első 14 hét letelte óta ez mindennapos feladat. Nem nagy munka, de úgy a legkényelmesebb, ha egyszerre megnyitom az összes időszerű adatlapot, és eldöntöm, mit kell tennem vele.

A napokban belassult a netem. De úgy tényleg nagyon. Minden egyes kattintásra fél perc múlva reagált a számítógép. Nyilvánvaló volt, hogy így a 10-15 emailcím ellenőrzése egy örökkévalóságig fog tartani. Annyira, de annyira utáltam, hiszen más dolgom is van – ja, meg pihenhetnék is -, de most el kellett döntenem:

  1. nyomom erőből, és fogcsikorgatva végigkínlódom magam az aznapi listán,
  2. vagy inkább megkeresem a problémát, ezzel eltöltök ugyan némi időt, de aztán pikk-pakk megcsinálom a munkát. Mondhatni vidáman.

Ez utóbbi mellett döntöttem. Vírusirtás, kémprogram-vadászat, böngésző újra letöltése és telepítése, néhány számítógép-újraindítás, és kész is 😛 .

Közben azon járt az eszem, mennyire így van az életben is.  Hányszor van az, hogy valamit szeretnénk, de nem megy, és erőltetjük, és nyomjuk, mert ezt tanultuk. Hogy nem adjuk fel, hogy csak azért is, hogy de akkor is. Látjuk, hogy másnak ez mennyire könnyedén megy. Mi a baj velünk? Nem igaz, ha nekik megy, akkor nekünk miért nem???

Pedig ilyenkor nem a cselekvés a megoldás, éppen nem az. Amikor ilyen jelenséggel találkozunk az életünkben, akkor szinte biztos, hogy minél keményebben dolgozunk, annál jobban eltávolodunk tőle. Abraham-Hicks úgy nevezi, hogy „nem vagyunk örvényben”, Vadim Zeland a Transz-szörf módszerben többletpotenciálként hivatkozik rá, és még számtalan megnevezése lehet.

Ilyenkor alacsony a rezgésszintünk, márpedig úgy nem tudnak jó dolgok, vágyott dolgok jönni az életünkben. Igenis időt kell szánni arra, hogy megnyugodjunk, hogy újra rákapcsolódjunk az Univerzum energiájára, és arra az Isteni teremtő erőre, amely bennünk működik végtelen hatalommal, de amely ilyenkor egyszerűen ki van kapcsolva…

Vagyis nekünk kell „kikapcsolni”, lazítani, félrevonulni, „mást csinálni”, eltávolodni, kiszakadni… egyszerűen csak lenni,

JÓL LENNI!

 

 

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


 

 

One Reply to “Annyi dolgom van, és ne csináljak semmit???!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük