Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Az új élet

Ebben a blogbejegyzésben nem lesz tanulság, semmi bölcsesség, úgy lesz személyes, hogy még csak nem is lesz valamiféle gyakorlati példa.

Egyszerűen csak megosztom Veled az örömömet. Merthogy elméletileg már eltelt egy hónap abból az életből, amire vágytam, és az elmúlt heteket is élveztem, sőt, valójában egy munkahely mellett ezt sem tudtam volna megvalósítani.

De amire tényleg vágytam, az most jön. Amikor nem kell menni sehova, nem valami „fontosabb” tevékenységek közé kell valahova besuvasztani a Szindrana-Mandalás feladatokat, hanem ezek lesznek a fontosak. Amikor nem azért kell majd abbahagyni a festést, vagy amiben éppen olyan jól, olyan flow-szerűen elmerültem, mert valami egyéb kötelezettség szólít, hanem mert elfáradtam, vagy mert kész vagyok.

Amikor ha úgy alakul, megtehetem, hogy éjszaka dolgozom, mert nem voltam itthon egy hétig, nem volt nyitva az ablak éjszakánként, és bemelegedett a ház, szóval most egy darabig csak éjjel elviselhető a hőmérséklet, és nappal, mikor amúgy sincs erőm semmihez, inkább alszom majd…

Amikor el lehet kezdeni kialakítani az igazi új-élet-kompatibilis szokásokat, mert nem szakítja meg érdemben semmi, heteken át. Elővenni lassan az óriáskörzőt, és megalkotni vele, amit három éve szeretnék, de sosem volt rá elég időm. Pihenőidők gyanánt igazítani kicsit az udvart, kialakítani egy jó kis kiülős sarkot (majd persze csak akkor, mikor nem lesz napközben 100 fok odakint 😛 ), és letenni a mobilt órákra, csak naponta egyszer-kétszer ránézni, mert nincsenek holtidők, és jobb dolgom is van, mint a telefont nyomkodni, mert nincs stressz, amit oldani kellene vele. 

Hálistennek nem lesz sok időm erre-arra a festésen kívül, hiszen sok megrendelés van, de mégis lesznek holtidők, amiket kitölthetek a szekrény mélyére száműzött hobbikkal, csinálhatok kuckókat az egyes tevékenységeknek, amit otthagyhatok, és bármikor újra felvehetek, amikor van fél-egy órám. 

Nem akartam most bölcsességet hozni. Csak megélni Veled a kis hétköznapi boldogságomat.

 Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


One Reply to “Az új élet”

  • Kedves Mariann! Ahogy eddig is, amikor épp volt időm-kedvem -mondanivalóm, és megosztottam én is veled-veletek, most is ez van: NAGYON örülök a TE örömödnek! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük