Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Születésnapomra

Így kaptam ajándékot az Univerzumtól

Az úgy kezdődött, hogy Peller Marianntól kaptam egy üzenetet, hogy szeretne egy új CsakNeked mandalát. Az első éppen két éve készült, nyilván van elévülése a személyes mandaláknak, hiszen változunk, fejlődünk – és valóban: Mariann élete nagyot fordult, hiszen amellett, hogy a Covid nagyon sok ember életét átalakította, Peller Mariann időközben írónő is lett.

Akkor – konkrétan június 5-én – megfogalmazódott bennem, hogy milyen klassz lenne már, ha személyesen adhatnám át neki. Most, hogy gyakran járok Pesten, nekem nem lenne kerülő… De bevallom, napokig tipródtam azon, hogy egyáltalán megkérdezzem-e. Tudom, hogy Mariann szereti a CsakNeked mandalát, és oké, hogy ő kérte, de azt is tudom, mennyire elfoglalt, szóval érted.

Egyébként is azt gondoltam, hogy rengeteg időm van, majd valamikor augusztus elején megfestem (nem egyeztettünk konkrétan), hiszen a június még az utolsó hónap volt az állásomban, július elején a meglévő rendeléseket teljesítettem, utána pedig szabadságra mentem.

És akkor jött az információ: Peller Mariann közönségtalálkozót tart, aminek ugye az az értelme, hogy TALÁLKOZNI fog azzal, aki csak akarja

A SZÜLETÉSNAPOMON!!!

Amikor egyébként véééééletlenül épp Pesten leszek, mert egy három napos tanfolyamon veszek részt.

És neeeem, nem csak ő lesz ott, hanem még három olyan ember, akit ilyen-olyan okokból tisztelek. Namármost, ha az Univerzum hozzádvág egy ilyen lehetőséget, ami még sokkal szebb, mint amire eredetileg vágytál, akkor ugye nem mondod rá, hogy 

„Jajjjistenem, épp pihenni akartam!”

Nem bizony! És ha már ott lehetsz, és személyesen találkozhatsz Peller Annával, aki híres színésznő, és Tóth Verával, aki híres énekes, és Szabados Ágival, aki híres újságíró és könyvkiadó, akkor már csak nem mész oda hozzájuk üres kézzel!

Úgyhogy megvártam, míg a fiam a szabadságunk végén elutazott, és a maradék 5 napban elkészültem a hölgyek személyre szóló mandaláival. Nem nagyon aludtam azokban a napokban, ez igaz. És a viszonylag amúgy fárasztó háromnapos tanfolyam második napján kicsit fáradtan elzarándokoltam az Átriumba, és

„átvettem” a csodás születésnapi ajándékomat.

Élmény volt, pár percig olyan volt, mintha közéjük tartoznék – ami persze nonszensz, legalábbis jelenleg 😉 -, és még azt az érzést is megtapasztalhattam, amit egyébként kábé 150-ből még csak kétszer sikerült, hogy láthattam személyesen, amikor valaki először megpillantja a CsakNeked mandaláját, jelen lehettem, amikor elolvassa a hozzá tartozó személyes üzenetet. 

Na jó, elismerem, van ebben a bejegyzésben egy kis dicsekvés-faktor, de már hogyne lenne. 

Ugyanakkor azért azt az üzenetet is szeretném, ha kihallanád belőle, hogy banyek, tényleg csak kívánni kell, és megkapunk mindent, amire vágyunk.


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


3 Replies to “Születésnapomra”

  • A legcsodálatosabb szülinapi ajándék! Minden kívánságod így teljesüljön 🙂

  • Ebben nem a dicskevést hallom, hanem az élményt és a boldogságot!

  • nagyon örülök ennek a szép ajándéknak! sok-sok ilyen csodás pillanatot kívánok még neked, Mariann! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük