Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Dung dot! – Igaz történet

Mindegy, milyenek a körülmények, az Univerzum megtalálja az utat…

… ha amúgy minden feltétel teljesül.

  1. El(ki)mondtuk a kívánságunkat
  2. Hagyjuk, hogy megtörténjen
  3. például azzal, hogy jól vagyunk
  4. Megtesszük, amit fizikai síkon tennünk kell.

Hangsúlyozom: az nem feltétel, hogy higgyünk az Univerzum erejében, nem feltétel, hogy ismerjük a teremtő folyamatok mechanizmusát, nem feltétel, hogy tudatában legyünk a varázserőnk létezésének.

Két fiatalember igaz (siker)története

Élt egyszer egy testvérpár, valahol a Dél-Alföldön. A nevük: Benedekfi István és Benedekfi Zoltán. Zenészek voltak, és zeneszerzői ambíciókat is dédelgettek. Zenéltek és írták a zenéiket, koncerteket adtak, és álmodoztak. Megalkottak egy kurzust, ifjú zeneszerző-palántákat oktattak némafilmek alá komponálandó zenék alkotására. (Ez nekünk érdekes információ, mert fontos lépés – avagy üzenet az Univerzumnak a kívánságról: ismert zeneszerzőnek lenni.)

Történ egyszer, hogy (ha jól emlékszem) Békéscsabán, (ha jól emlékszem) egy vizsgakoncerten mutatták be egy zenei kompozíciójukat.

Az Univerzum beindul

Rövid idő múlva felkérést kaptak egy készülő amerikai-vietnámi filmdráma zenéjének megalkotására (Dung dot! – Ne égesd el!), mely filmet később Oscar díjra is jelöltek, a filmzene pedig elnyerte az Arany-Sárkány díjat egy filmfesztiválon.

Hogyan történt?

Ó, hát egyszerűen. Azon a bizonyos (ha jól emlékszem) Békéscsabai koncerten jelen volt valaki, aki másnap Budapestre utazott, hogy részt vegyen egy orvosi vizsgálaton. Az illető orvos egy vietnámi nemzetiségű (ha jól emlékszem) doktornő volt, akinek elmesélte az előző napi zenei élményét. Ennek a doktornőnek közeli ismerőse (rokona?) pedig véééééééééletlenül éppen egy amerikai-vietnámi film rendezője, aki épp filmzeneszerzőt keresett… És a kör bezárult.

Nem tudom, hogy ez a két fiatalember mennyire spirituális beállítottságú. Nem tudom, mennyire vannak tisztában a varázserővel, amivel minden ember rendelkezik, és amivel az Univerzum segítségével szinte bármit elérhetünk, amit csak szeretnénk. Nem tudom, nem ismerem őket, én is csak egy koncerten láttam őket. De bevallom, bármennyire is nem szép dolog az általánosítás, nekem valahogy nem olyan karakternek látszanak, akik nagyon elmerültek volna az efféle tanításokba… De

a törvény akkor is működik, ha nem tudunk róla.

Akár gravitációnak hívják, akár vonzás törvényének…Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


One Reply to “Dung dot! – Igaz történet”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük