Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Egy hetedik munkafüzet

avagy új Jonathan sirály születik

Ha ismered Richard Bach Jonathan, a sirály című regényét, akkor tudni fogod, miről beszélek 🙂

Történet arról, mi történhet Veled is a Megvalósítás-Segítő Programban

Az úgy van, hogy a Megvalósítás-Segítő Program 9 hónapon át tart – ennyi idő az, ami alatt igazán, érdemben megváltoztatható ebben a folyamatban egy élet, csupa véletlen, hogy a születéshez is ennyi idő vezet, szóval simán van képünk újjászületésnek tartani…

Minden hónapban van egy konzultáció, és minden konzultáció előtt van egy munkafüzet, amit kitöltve visszaküldenek nekem a résztvevők. A napokban kaptam vissza egy „hetedik munkafüzetet”, és annyira megindított, amellett olyan szépen összefoglalta, mi történt az elmúlt időszakban, hogy meg akartam mutatni Neked. Ezért néhány részletet egyszerűen kimásoltam belőle.

Honnan indultál?

2021 végén kaptam az első munkafüzetet. A férjem előtte jelentette be, hogy válni akar. Anyukámnál agydaganatot diagnosztizáltak, épp a műtétre vártunk. A munkahelyemen nagyon nem éreztem jól magam, tudtam, hogy mást szeretnék csinálni, de nem tudtam, hogy mit. Egyszer már próbáltam a vállalkozást, de nem jött be. Ráadásul COVID lezárások voltak, alig lehetett bármerre menni. Teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet.

Miben változtál?

Határozottabb lettem, jobban ki merek állni magamért.

Jobban szembe tudok nézni önmagammal, felismerem, hol akadályozom magam, és azonnal le tudom állítani.

Az SVT kihozta, hogy sok élettel ezelőtt megfogadtam, hogy nem használom a spirituális erőmet, mert akkor kiközösítettek miatta. Ezt a fogadalmat visszavontam, azóta szárnyalok.

Nem akarok erősnek látszani, nem akarok másoknak bizonyítani.

Hol tartasz most?

Megtaláltam a módszert, amivel foglalkozni szeretnék, elvégeztem a tanfolyamot, és 2022. június 5-én megszereztem hozzá a szükséges oklevelet, június 27-én egy másikat.

Megvan a lakás, ahol élni fogok, most épül, novemberben költözöm.

2022. június 20-án elváltam (és jól vagyok ettől)

2022. július 5-én felmondtam a munkahelyemen.

2022. július 7-én megvettem a lakást, ahol majd az új hivatásommal dolgozni fogok. Abban az utcában, ahol szerettem volna, mikor még csak gondolkodtam, hol lenne a legjobb.

Szóval új világot, új életet építek magamnak.

Csak csendesen jegyezném meg, hogy olyan emberről beszélünk, aki korban közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez.

Ja, és közben anyukát megműtötték, jól van, meggyógyult, már otthon lakik, egyedül el tudja látni magát.

Sohasem késő!!!

Az apropóját az adja ennek az írásnak, azon kívül, hogy ezt a hetedik munkafüzetet július 12-én kaptam kézhez, hogy a Megvalósítás-Segítő Program most nyitva van. Iratkozz fel a Blogértesítőre vagy a Színezősorozatra, és mindig tudni fogsz a legújabb fejleményekről, friss tapasztalatokról.Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük