Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Egy (újabb) hetedik munkafüzet

Történet arról, mi történhet Veled is a Megvalósítás-Segítő Programban

Az úgy van, hogy a Megvalósítás-Segítő Program 9 hónapon át tart – ennyi idő az, ami alatt igazán, érdemben megváltoztatható ebben a folyamatban egy élet, csupa véletlen, hogy a születéshez is ennyi idő vezet, szóval simán van képünk újjászületésnek tartani…

Minden hónapban van egy konzultáció, és minden konzultáció előtt van egy munkafüzet, amit kitöltve visszaküldenek nekem a résztvevők. A napokban kaptam vissza egy „hetedik munkafüzetet” (az első 2022. augusztusában volt), és annyira megindított, amellett olyan szépen összefoglalta, mi történt az elmúlt időszakban, hogy meg akartam mutatni Neked. Ezért néhány részletet egyszerűen kimásoltam belőle.

Honnan indultál?

Egy mélypontról indultam, ami 2022 januárjától már nagyon élesen hasított belém. Az akkori munkahelyemen könyvelőként dolgoztam, lassan 8 éve. Minden hónapban túlóra, negyedévente még több túlóra, év elején meg hajnalig tartó túlóra. A pénz motivált, mert abból tudtam finanszírozni az önfejlesztő tanfolyamokat. De tudtam, hogy sokáig már nem bírom, nem csinálom ezt, hogy eladom a lelkem a pénzért. Aztán augusztus végén, az első konzultáció után jött egy telefonhívás, pénzügy vezetői állást ajánlottak egy közeli kisvárosban. Ráharaptam, váltani akartam, MINDENÁRON! 3 hétig dolgoztam ott, már az első hét végén úgy jöttem haza, hogy nem akarok más rabszolgája lenni! Még húztam a felmondást, de egyre rosszabbul éreztem magam, 3 hét után felmondtam. A férjem azt mondta, hogy rossz volt hallgatni folyton a panaszkodást a régi munkahelyre, és támogatott a váltásban. Szóval az első konzultációkor még utálat volt bennem a régi munkatársak és a munkahely iránt. Ma már látom, hogy senki nem volt hibás, kár volt utálni bárkit is: én nem voltam a helyemen. Ez a párkapcsolatra is kihatott eléggé.

Mellékhatások

A párkapcsolatra nagyon jó hatással volt, mivel Mariann házi feladatnak adta fel a Titkos Tanácsok Nőknek videókat. Augusztus végén voltam a tanfolyamon Budapesten, mondhatom, hogy sorsfordító volt. Sok mindent megértettem magammal, a működésemmel, a párommal kapcsolatban. Novemberre látszott az eredménye, addigra változtam, változtattam meg sok mindent magamban.

Látásmód változás

Megtanultam elfogadni, hogy ha valaki nem ért velem egyet, attól az az ember még nem rossz. Az ő rezgése nem az enyém, attól még szeret, és nem akar rosszat. A Ho’oponopono-val megtanultam tisztítani mindent, az ablakon kívül 🙂 De mindent, de tényleg, még amire első körben nem alkalmaztam volna, még arra is használtam, és terveim szerint használni is fogom még továbbra is. Sajnálom, hogy nem használtam már korábban is, de biztos most volt itt az ideje.

Az ÉLETFELADAT nagy kérdés volt mindig is számomra. Az, hogy megtudtam, BÁRMIT csinálhatok, nagy felismerés volt. Jó is volt, meg nem is, kinyílt a világ, de elveszett annak a lehetősége, hogy „valaki” megmondja a tutit, hogy mi legyek. Hello, Felelősség-vállalás!!! Megérkezett ez is az életembe. Beleállni a feladatba, kitalálni, csinálni, kivitelezni, ezek a szavak zsongtak a fejemben. BÁRMI LEHETSZ! Még álmomban is csak ez járt az eszemben.

Jó, jó, Univerzum, köszi szépen! De akkor mi legyek? Hát ez tök jó! Ja, nem!!! De mégis! Így volt valahogy, hullámzóan felszabadító. Rájöttem, ez a SZABADSÁG!

Eddig az idézet, most már én mesélek

Mert nyilván a tények nincsenek a munkafüzetben, hiszen én azokat tudom. A hetedik konzultációra nem csak tevékenységi kör lett meg, és a márkanév, a logó, a szlogen, a Facebook- és Insta oldal, de a hivatalosan bejegyzett vállalkozás, és a nyitásra kész, felújított üzlethelyiség is – sőt, támogatásként bizonyos pályázaton elnyert, vissza nem térítendő összeg is, ami az indulást jelentősen megkönnyíti. És egy olyan mentor, aki helyben szakmai segítséget és támogatást tud nyújtani a továbbiakban.

Slusszpoén 😛

Tegnap volt valaki mással az első konzultációnk, aki hasonló karrierváltásban gondolkozik, és megkérdezte tőlem, hogy

„De mi a csudát fogunk csinálni 9 hónapon át??”

Remélem, majd leírhatom Neked az ő hetedik munkafüzetét, amikor itt lesz az ideje 😀


Az előző Hetedik munkafüzetről szóló blogbejegyzést itt tudod elolvasni.

A Megvalósítás-Segítő Program elég szűkös kapacitású, egyszerre csak mintegy 10 résztvevővel tudok foglalkozni, de mivel kifutott most néhány, ha érdekesnek találod, nézz rá. Iratkozz fel a Blogértesítőre vagy a Színezősorozatra, és mindig tudni fogsz a legújabb fejleményekről, friss tapasztalatokról.Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük