Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

BÚÉK 2021!

avagy mire számíthatsz tőlem ebben az évben

Elkezdtük az új évet. Elég bolond volt az előző, nemde? 

Itt a Szindrana – Mandalánál már vannak elképzelések arról, hogy milyen lesz ez a mostani, legalábbis a rengeteg ötletből, ami van, mit tervezek megvalósítani.

A legizgalmasabb számomra (értsd: a leginkább izgulok azon, hogy milyen lesz a fogadtatása) egyfajta elmesélő sorozat. Régóta tervezem már, és úgy érzem, most sikerült hozzá összegyűjteni a bátorságot 🙂

Az ötlet onnan jött, hogy követek valakit YouTube-on, aki egy videó-sorozatban elmesélte, hogyan is kötött ki ott, ahol most tart, milyen élmények, élettapasztalatok vezettek ahhoz az életfilozófiához, amiben most hisz, és számomra nagyon izgalmas volt nézni. Ült az autójában, ment innen oda, és útközben mesélt. Nekem nincs autóm, de majd legfeljebb kötögetés közben mesélek 🙂 

Ami miatt nem kezdtem még el, az a „félelem”, hogy ugyan kit érdekelne?, ami miatt pedig mégis úgy érzem, hogy van létjogosultsága, mert egyébként elég kalandos az én utam, ha csak azt számolom, mennyit költöztem életemben, és akkor a spirituális utazásról még nem is beszéltünk… Még a pontos formátumot nem tudom, szerintem együtt találjuk majd ki Veletek. Az biztos, hogy kötetlen, talán vágatlan mesélés lesz, mintha csak itt teáznál velem.

Ezenkívül jövő héten indul az új Megvalósítás-Segítő Program, lesz CsakNeked mandala színező is, tervezem a CsakNeked mandala festmények DeLuxe változatát – az eredeti CsakNeked mandala üvegfestmény 25 cm-es, de lehet majd 30-40-50 cm-es változatot is kérni. Úgy tervezem, lesz Anyák napi ajánlat és Gyereknapi meglepetés, lesz Születésnapi valami és persze a karácsonyi idősávos kedvezmény.

Az idén több írást tervezek a blogba, mostantól is, de úgy számolom, júliustól sokkal több időm lesz – véééégre.

Nos, ezek a tervek, aztán meglátjuk, mi hogy alakul, mindenesetre örülök, hogy itt vagy, és remélem, velem tartasz 2021-ben is!Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


2 Replies to “BÚÉK 2021!”

  • Én kíváncsian várom a mesédet! 😉
    Nekem erőt ad, ha látom, hogy mások honnan hova jutottak. Sokszor lapul a fiókok mélyén igazán inspiráló, tiszteletre méltó történet, amiből meríthetünk <3

  • Emiatt az ugyan kit érdekelne miatt nehéz belevágni az új dolgokba. Mit tehetünk? Vagy maradunk ahol vagyunk, vagy útnak indulunk.
    Mindenesetre engem érdekel a történeted. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük