Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ezért csinálom!

 

Egyéni megrendelésekkel két esetben szoktak megkeresni.

  1. Amikor valaki a személyes spirituális fejlődése során olyan eszközök (mandalák, mécsestartók) segítségét szeretné igénybe venni, amelyek kifejezetten az ő egyéni kihívásainak legyőzésében segíthetnek. Ilyenkor SVT-vel mérem be, mely életterületre mely pozitív energiákat kell lehívnom az illető mandalájába.
  2. Amikor olyan embernek szeretne valaki hozzáillő ajándékot adni, aki értékesebbet érdemel, mint az ajándékboltok polcain található apróságok, személyre szabottabbat, mint a bevásárlóközpontokban kapható tucatáruk. Valami olyasmit, mint amit egy képzőművész alkotna, de úgy, hogy azért legyen beleszólása az alkotásba. Csak annyira, hogy a megajándékozott vágyai, egyénisége, stílusa visszaköszönjön a műben.

Egy ilyen helyzetbe került a batyki Önkormányzat, mikor szeretett háziorvosuk, Dr. Varga Tamás másik körzetbe költözött. Engem kerestek meg, és sikerült annyit kiderítenünk, hogy a Doktor Úr egy Életfának bizonyosan örülne.

Körültekintően kellett eljárnom, hiszen az Életfa ugyan spirituális szimbólum, de hát mégiscsak egy középkorú illetőről van szó, aki ráadásuk férfi, sőt, orvos… Ezért választottam egy kelta stílusú életfát, és ellenálltam a kísértésnek, hogy a csakrák színeivel fessem végig magát a fát. Azt azonban már nem állhattam meg, hogy ne „tűzdeljem” végig csakraszínekkel, így a fa kérge követi az energiaközpontokat a gyökértől (piros) a koronáig (bíbor). Ez azonban csak közelről látható, egyáltalán nem hivalkodó. Aki tudja, az meg úgyis megérti.

 

Szerencsére az átadásról sikerült fotókat szerezni. Leginkább a megajándékozott arckifejezése miatt írtam meg ezt a történetet, mert annyira jellemző.

Adorján Péter Polgármester Úr megköszöni a Doktor Úrnak a munkáját, akinek itt még csak egyszerű érdeklődés tükröződik az arcán, amolyan mit sem sejtő…

 

Ez már a lélegzetelakadás pillanata, amit emlegetni szoktam. Nem (csak 😛 ) azért, mert olyan szuper festő vagyok, hanem egyszerűen azért, mert maga az üvegfestmény egyszerre ennyire szokatlan és ennyire látványos. Úgy értem, sokkal értékesebbnek tűnik, mint amennyibe valójában kerül.

 

A következő „fázis”, amikor már a részletekbe merül a megajándékozottunk. Tudod, mint mikor kapsz valamit, ami értékes számodra, és először nagyon megörülsz, de utána elkezded magát az ajándékot élvezni.

Sajnos ritkán kapok ilyen igazi fotókat, hiszen ez a pillanat megismételhetetlen, és ilyenkor mindenki az ajándékozás csodájával van elfoglalva, nem a fotózással. Pedig ez az, ami számomra is a legtöbbet jelenti a munkámban. És azoknak is, akik az ajándékukkal éppen ezt a hatást szeretnék elérni.

 

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük