Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Mindig tanul az ember…

 

Nem volt időm írni róla, pedig eltelt azóta bő egy hét. De érdemes róla írni, mert meghatározó élmény volt:

Spirituális Válasz Terápia továbbképzésen voltam.

Az Alaptanfolyamot még tavasszal megcsináltam, leginkább azért, mert szerettem volna teljes biztonsággal megállapítani a mandaláimról, hogy valóban benne vannak-e azok a hatások, amelyeket tulajdonítunk nekik.

Persze hamar kiderült, hogy messze többre fogom használni az SVT-t. Ez lett az a módszer, amivel tökéletesen megtisztíthatom magam minden negatív programtól, beidegződéstől, tudat alatt vagy még mélyebben, vagy egészen máshol található gátló tényezőktől. Magam: úgymint magamat. És Magam: úgymint saját magam. Néhány hónap rendszeres tisztítás után látszott, hogy tovább kell lépni. Részben azért, mert az inga már folyton a felsőbb táblázatokra küldött, amit majd csak a haladó tanfolyamon tanulhatok meg. Részben pedig azért, mert az eredmények magukért beszéltek, és szerettem volna szeretnék másokon is segíteni.

A Haladó tanfolyam elvégzése után jogilag már végezhetnék tisztításokat másokon hivatalosan is, de eszemben sincs még. Egyelőre saját magamon folytatom a gyakorlást, illetve néhány közeli barát, ismerős segítségére leszek. Sokat kell még tapasztalnom.

néha így éreztem magam 😛

A sok izgalmas és megdöbbentő információ mellett az is csodálatos volt számomra, milyen sokfélék voltunk.

Volt a 21 éves fiú, aki nagyon öreg lélek, már a második körét futja (és az első kör is több százezer élet…), és sok olyasmit „lát”, amit sokan csak szeretnénk.

Volt a racionális geológus, mérnökember, akit 15 évesen egy testelhagyós élmény indított el a spirituális úton.

Volt a villamosvezető fiatalember, aki két éve foglalkozik ezzel a témakörrel.

Volt a fiatal lány, aki a vállalkozást vezet, és mellesleg egyedül él egy farmon, lovakat és lámákat tenyésztve.

A  két kisgyermekes anyuka, akit mindig is érdekelt a téma, de csak pár éve döbbent rá a tükör előtt állva, hogy igen, ez az ösvény neki is jár, és járható!

És skype-on velünk volt egy doktornő, és egy fiatalos-vidám nyugdíjas hölgy, sok-sok spirituális tapasztalattal.

Meg én 🙂 .

Az emberek sokfélék, de az érdeklődésünk lehet hasonló, a saját életét saját kezébe venni bárki szerethetné!

És ott volt persze a tanfolyam vezetője, Dr. Czakó Éva, aki átadta nekünk azt a rengeteg információt, és segített nem csak a tananyag átadásában, de az önbizalmunk növelésében és saját belső akadályaink leküzdésében is. Köszönet érte! (és találkozunk a következő tanfolyamon 😉 ).

Dr. Czakó Éva

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


One Reply to “Mindig tanul az ember…”

  • Szia szép napot.
    Gondoltam szólok, hogy a Haladó tanfolyam-os link egy 18+os oldalra irányít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük