Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Gyakorlati spiritualitás

.

Tudod, aminek mindennapi haszna is van…

A Szindrana Mandala értékrendjét 12 pontban foglaltam össze. Azon elvek ezek, amelyek mentén alkotok és dolgozom. Jelen bejegyzés az egyik ilyen alapelv kifejtése, hogy tudd, mire számíthatsz tőlem 🙂 .

 

Már továbbléptem azon a meggyőződésen, hogy az általam öncélúnak nevezett (materialistább gúnynevén köldökbámulásnak csúfolt) spirituális fejlődést, a megvilágosodás magányos keresését  haszontalannak és önzőnek tartsam. Megértettem, hogy ha az egyén emeli a saját rezgésszintjét, akkor az automatikusan emeli a bolygó energiáját is, és ennek akkor is hasznát veszi a többi ember, ha nem is tudja, mi az a spiritualitás.

Ugyanakkor a magam részéről még mindig azt tartom a magam számára elfogadhatónak, követendőnek, ami igenis könnyebbé teszi közvetlenül a mindennapi életemet. És bevallom, hogy az átlagember részéről ezt tartom igazinak. Mi itt Magyarországon a legritkább esetben vagyunk a szó szoros értelmében vett jógik, nem tudunk és/vagy nem akarunk barlangban visszavonultan levitálni. És azt is gondolom, hogy ha egy tanítás nem szolgálja, úgy értem SZOLGÁLJA az életemet, akkor még nem az enyém, még nem tanultam meg.

Ezért írok gyakran saját tapasztalatokról, mert azt veszem észre, hogy sokan szívesen hallanak a spirituális tanításokról, de nem gondolják, hogy tényleg HASZNÁLNI lehet őket.

Mint a fizikusok, akik beszélnek a kvantumfizikáról, könyvet írnak róla és díjat kapnak érte, de ha azt mondod, hogy igenis az elveszett pénztárcáért vissza lehet menni abba az univerzumba, ahol megvan, akkor furán néznek. Nem rám, arra a fizikusra, akitől tanultam 😛

Szeretném hirdetni, hogy az ember teremtő ereje valóságos, és éppúgy használható a boldogtalanság meggyógyítására, mint az idegesítő verebek távol tartására, vagy az elromlott szivattyú megjavítására. Nincs olyan probléma, amit ne lehetne hosszútávon „véglegesebben” megoldani (úgy értem, egyszer és mindenkorra), mint valamelyik spirituális technikával. A blogbejegyzések egy része erről (fog) szól(ni). És az üvegfestett mandaláim is ezért készülnek. Ezért tanultam meg – egyebek között – a Spirituális Válasz Terápiát, hogy pontosan meg tudjam mondani, rezgés szinten tudjam beMÉRNI, mely hatás várható el tőlük, és ne „csak” szépek legyenek, vagy belebeszéljük a hatásukat.

Szeretettel ajánlom őket!

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük