Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Tapasztalat a Megvalósítás-Segítő Programról

A család egy rendszer. Nem egyes emberek egymás mellett, hanem szoros egymásra hatás. Bármelyik tagja változik, hamarosan megváltozik a rendszer: valamennyi családtag érezni fogja, átalakul a struktúra. 

Például amikor valaki végigcsinál egy hónapokon átívelő Megvalósítás-Segítő Programot, annak pozitív változás lesz az eredménye az illetőben. Megerősödik lelkileg, a kételyek eltűnnek, ettől magabiztosabb, és főleg kiegyensúlyozottabb lesz. Attól, hogy tisztábban látja a helyét a világban, stabilabb oszlopa lesz a családnak. Ez pedig természetesen pozitívan hat a többiekre is.

Fazekas Nikolett Kunszentmiklósról végezte a programot, és volt olyan kedves, hogy megossza velünk a tapasztalatait:

Mariannal először a színező mandalák sorozattal kerültem kapcsolatba. Már ekkor is az egyensúlyt, az elégedettség érzését kerestem, próbáltam több úton is elérni ezt. Ekkor kapcsolódtam be a Megvalósítást Segítő Programba. Nem találtam a helyem, keressek új munkát vagy maradjak otthon a gyerekekkel? Jó az, ahogyan az egészségünket igyekszem fenntartani? Hogyan feleljek meg minden szerepemnek, mint nő, feleség, anya? Mi az, ami nekem való? A tisztítások során olyan őszinte válaszokat kaptam, amire éppen szükségem volt! Jöttek a felismerések, már meg tudtam ragadni az alkalmat, hogy Ho’oponopono-val magam is tisztítsak rá. Éreztem egyre nyugodtabb vagyok, a körülményeim még nem változtak, mégis eltölt a hála érzése száznál is több dologért!
Már a „beszélgetések” is feltöltöttek, lendületet adtak. Idő kellett, amíg megmutatkozott aváltozás, de ez valami csodálatos!

Néhány év alatt sok változás történt az életemben. Egyedülálló tanítóból feleség, két gyermek édesanyja lettem. Gyes után biztos voltam benne, hogy nem folytatom tanítói pályám, annak ellenére, hogy csak azt tudtam: olyan munkát szeretnék, amit örömmel, a család igényeihez rugalmasan alkalmazkodva végezhetek. Férjem mindenben támogatott.
Ennek ellenére nem tudtam elfogadni mindazt a jót, ami körülvett. Nem tudtam szívből örülni. Elégedetlennek, értéktelennek éreztem magam. Harag volt bennem, amit megmagyarázni sem tudtam miért van. Persze ez kihatással volt a környezetemre. Megoldásokat kerestem. Most már tudom, a lehető legjobban döntöttem, mikor belevágtam a Programba. Célul tűztem ki, hogy meghatározzam az irányt, merre tovább munka területén, hogyan adjak többet a párkapcsolatomhoz, hogyan gondozzam és neveljem jól a gyermekeimet. Aztán látnom kellett, hogy az első tisztítás során a legmélyebb kapcsolataimat, sérelmeimet, tévhiteimet kellett rendbe tenni, hogy elindulhassak egy boldogabb úton. Ahogy teltek hónapok, úgy kaptam újabb feladatokat és hozzá eszközöket. Megvan az irány mivel foglalkozzak és a tudás, ami a legfontosabb: „Magadba fektess!” Nagyon hálás vagyok Mariannak (az SVT-nek), hogy rám szánja idejét, hogy ennek a csodának részese lehessek! Az, hogy hónapról hónapra van, ami úgy támogat, hogy azt közvetíti, ami nekünk a legjobb, felbecsülhetetlen értékű! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük