Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

ÁBRAHÁM ÉLŐ KÖZVETÍTÉSBEN!!!

Elképesztő lehetőség, köszönet Lakos Józsefnek!

Nagyon lelkes vagyok most, mert olyan lehetőséget kaptunk, amiről nem is álmodtam. 🙂

Viszonylag gyakran találkozhatsz nálam Ábrahám nevével, itt a blogon is (írtam róla egyszer Miért hiszek Ábrahámnak? címmel), és a Megvalósítás-Segítő Program során is előkerül ez a név. Most csak annyit mondanék, hogy a ma elérhető leghitelesebb forrásnak tartom bármilyen spirituális – vagy akár életviteli témában. Igen, azt hiszem, azért jelent számomra nagyon sokat Ábrahám, illetve az ő közvetítője, Esther Hicks, mert nem csak „osztja az észt„, ahogy mondani szokták, azaz nem a lila bodor felhőkről, éteri magasságokból, általánosságokban, ködös megfogalmazásban találkozhatunk a fontos tanításokkal, hanem nagyon is gyakorlatias tanácsokon keresztül tanít, nagyon is hétköznapi emberek nagyon is konkrét kérdései által. (Na jó, elismerem, megvan a maga terminológiája, de ezt néhány videó során megszokja az ember 😉 )

És ha ez nem volna még elég ok az ujjongásra (elnézést, nem tudom visszafogni magam, annyira kivételesnek érzem, ami történik), MOST ebben a kialakult helyzetben lehetőségünk nyílik őt élőben hallgatni! Ahogy minden rendezvényt világszerte, az Abraham-Hicks szemináriumokat is szüneteltetik, és ahogy minden előadó kénytelen alternatívákat találni, nyilván Ábrahám sem marad ki ebből. Nagyon helyesen, hiszen mikor lenne nagyobb szükségünk útmutatásra, mint ilyenkor. Most a legfontosabb, hogy megőrizzük a tudatosságunkat, hogy minél gyorsabban el tudjuk csípni a félelmet, hogy a lelkünk rezgésének emelésével gyógyítsuk magunkat, és ezáltal a bolygót is.

Tehát Ábrahám minden kedden, csütörtökön és szombaton 20:00 órakor ÉLŐben jelentkezik, és válaszol a feltett kérdésekre. Természetesen vannak szokásos-általános kérdések, de – gondolhatod – elég sok kérdés vonatkozik a mostani kollektív kihívásunkkal kapcsolatban is. Én ettől érzem szenzációsnak ezt. Hogy azonnal kapunk egy „tanfolyamot” arra vonatkozóan, hogyan tudunk a legjobban reagálni mindarra, ami történik. A saját érdekünkben, és a többiekében is.

Csakhogy én a magam részéről nem beszélek angolul, ráadásul nem fizettem elő arra a programra… És itt jön a bónusz ajándék az Univerzumtól – Lakos József, aki már eddig is több, mint 100 videót fordított gyakorlatilag szinkrontolmácsolás-szerűen magyarra, felvállalta ennek a feladatnak minden költségét és munka-ráfordítását, és elérhetővé teszi magyarul! Ja, ingyen… 

Tengődről, egy kicsi Somogy megyei faluból segít, hogy közvetlenül kapcsolódjunk arra az energiára (mármint az információn túl), amit ezeken az estéken Ábrahám közvetít. 

Szóval arra hívlak, hogy gyere, és kövesd ÉLŐBEN ezeket az adásokat, magadért, értem, minden emberért és a Földért! (Technikai segítségért KATTINTS IDE!)

József engedélyével osztom itt meg az első élő adás felvételét, hogy érezd, milyen hangulatot fogsz tapasztalni. Nem szabad tökéletes stúdióélményt várni, ezt képtelenség lenne akár csak úgy is megoldani, mint József többi Ábrahám-videóját, biztosan el tudod képzelni, mennyire nehéz egy viszonylag gyorsan beszélt angol szöveget egyszerre megérteni, felfogni (hiszen azért ez nem egy hétköznapi nyelvezet a bevásárlólistáról… :O ), és azonnal hangosan elfordítani nekünk, miközben az angol szöveg már tovább is haladt. Elképesztő. De ebben a esetben talán még az információnál is fontosabb maga a rezgés, az energiaáramlás!

Először el kell jutnod Lakos József videócsatornájára, akár a fenti videó alsó sávjában a YouTube feliratra kattintva, akár ide: https://www.youtube.com/watch?v=NukYipsy1XM&t=359s

Kattints a feliratkozás gombra.

Ezután jelöld meg a kis csengőre kattintva , hogy „Összes”:

József úgy írta le, hogy

„Aki feliratkozik a YouTube csatornámra és megnyomja a csengőt, majd kiválasztja, hogy a csatorna ÖSSZES tevékenységéről kapjon értesítést, az a mobiljára kap értesítést mikor elkezdjük az adást és be tud csatlakozni.”

Gyere, nézzük együtt!!


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük