Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A teremtő folyamat törvénye

 

A legnehezebb persze türelemmel kivárni, míg szép lassan megvalósul amit teremteni szeretnénk. Mert amint megjelenik a türelmetlenség vagy a kétség, a folyamat azonnal leáll, és még örülhetünk, ha ott nyomban vissza nem fordul!

De mit lehet tenni?

Mint oly sok esetben,  a megértés ilyenkor is segíthet.  Nézd meg ezt az ábrát (egy mező az „I love hue” nevű játékból).

 

Mind a négy sarokban van egy-egy szín. Mindegyiktől el tudsz jutni mindegyikbe. Akár egyenesen, átlósan, vagy kacskaringósan, de mindig csak árnyalatról árnyalatra. A játék nehézsége abban áll, hogy az egymás melletti színárnyalatok annyira hasonlóak, hogy alig látni különbséget. (Ezért is szeretem: hihetetlenül fejleszti a színlátásomat, ami üvegfestőként nagyon hasznos nekem.)

Az élet, a teremtés folyamata pontosan így működik.  Meghatározzuk a célunkat, kinyilvánítjuk a kívánságunkat, kérjük a Teremtő támogatását, tervet készítünk, és nekilátunk a megvalósításnak. Itt még erős a hitünk és lelkesek vagyunk. Ennél egy centivel sem kell több, ezen a ponton a megvalósulás garantált: minden feltétel tökéletesen adott.

El is kezdődik a megvalósulás, abban nincs semmi hiba. Csakhogy szabad szemmel még nem nagyon látható, mert minden egymás melletti mező között csak egy-egy mozzanat vàltozhat. A kékben megjelenik egy csöppnyi sárga, de ez annyira pici, hogy azért az még mindig kék. Több mezőnyi egy-egy-csöpp-sárga kell, mire csak halványan zöldülni kezd…

A folyamat elején nagyon sok hit kell, mivel jó ideig egggggyáltalán nem LÁTSZIK a változás.  Hit ebben az egész teremtősdiben, hogy igenis működik. Még ha esetleg magunkban, a magunk teremtő erejében nem is hiszünk annyira kezdetben, de Isten/az Univerzum képességeinek adjunk esélyt. Utána már csak némi pozitív hozzáállásra van szükségünk, meg tudatos figyelemre, hogy észrevegyük azokat az aprócska sárga festékcsöppöket.

 

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük