Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Tervek őszre

Mire számíthatsz tőlem a következő hónapokban?

Éppen nyaralni indulok, amit nagyon várok. Teljes elvonulás lesz, 8 nap internet nélkül. mindent fogok csinálni, amit szeretek, de amikor „munkaidő” van, akkor ritkábban jutok hozzá. Ez van, amikor a munkád a szenvedélyed 🙂 Számozott festményt festek majd, befejezem a lila kardigánomat, olvasok, amennyit csak bíííírok, de még Kalandjáték-könyveket is viszek (ismered őket? ha van 8-14 éves gyereked, főleg ha fiú, nagyon ajánlom. A lényeg dióhéjban: adott egy könyv, ami elmesél egy sztorit, és te vagy a főhős. Van egy kezdeti készleted és életerőd meg ügyességed, ami változik a játék során. Ahogy a történet halad előre, és új meg új helyszínekre jutsz, döntést hozol, hogy mit teszel, és a könyv adott döntéshez tartozó fejezetéhez lapozol, ahol megtudod, mi vár ott Rád, kivel kell megküzdeni, mit találsz, fejlődsz, vagy épp veszítesz – tárgyat, erőnlét pontot, életet…)

Viszont – ha hiszed, ha nem – ugyanannyira várom azt is, hogy visszatérjek a Szindrana-Mandalához, mert rengeteg tervem, ötletem van, ami miatt izgatott vagyok 🙂

  1. JÁTÉK: 100 mandala kihívás– nagyon szerettem azt a 3 hónapos kihívást, amelynek a lényege az volt, hogy én rendszeresen osztok meg ezt-azt, Te hozzászólsz sokat, és a legtöbbet hozzábeszélők ajándékot kapnak. Miután rájöttem (ezáltal), mennyire sokat jelent nekem a véleményed, és mennyire élvezem olvasni a gondolataidat, ezért ezt- kis módosítással folytatni fogjuk. A játék Facebook-on és Instagramon fut majd: 100 napon át minden nap teszek ki egy CsakNeked mandala fotóját, ÉÉÉÉÉS egy napi üzenetet, egy idézetet vagy gondolatot, amit arra a napra kapunk útmutatónak. A legtöbb hozzászólást írók díjáról még nem döntöttem, de úgy tervezem, a CsakNeked mandalákon kívül karácsonyi mécsestartók is szerepet játszanak majd benne, hiszen a 100 nap vége igencsak az ünnepközeli időszakra esik.
  2. Videó-sztori – ezt már most, a nyaralás alatt tervezem elkezdeni. Régóta szeretném elmesélni egy videó-sorozatban a saját spirituális utamat. Nem magamutogatás céljából, akkor már régen kész lenne, inkább tanulságul. A spirituális út működik életjobbítás céljára, de ha most mesélek róla valakinek, amikor már nagyjából egyenesben vagyok, aki régen nem ismert, hamar rámvághatja, hogy Neked könnyű. Azért szeretném elmondani, honnan jöttem, hogy megmutassam, még onnan is működik, ahonnan én jöttem. 
  3. Karácsonyi kedvezmény-sorozat: mivel én alkotó-kézműves vagyok, és csak két kezem van ( 😛 ), de nekem is több megrendelés jön az ünnepek miatt, szeretem megjutalmazni azokat, akik jó előre gondolkodnak, megóva engem az utolsó-pillanatban-kapkodós-éjszakázásoktól. Ezért már tavaly is volt egy sávos kedvezmény, miszerint a szeptemberben rendelt CsakNeked mandalák nagy kedvezménnyel érhetők el, októberben már kisebb, de jelentős, és így tovább. Amint visszatértem, fogok jelentkezni ennek a részleteivel.
  4. Ez ugyan nem Szindrana-Mandala, hanem Szindrana, de azért tudni fogsz róla. Időhiány miatt félretettem az üvegfestés nem-mandala vonatkozásait – egyéb témájú festmények, mécsestartók, üvegmedálok, de most úgy remélem, előkerülhetnek ezek is. Amint elérhetőek lesznek, jelezni fogom.
  5. Adventi színező – pár éve már működik, hogy egy adventi naptár-szerűen 24 darabos karácsony/téli témájú színezősorozatot küldök a hírlevélben is elérhető követőimnek – INGYENESEN. Ha még nem vagy feliratkozva, a lenti fotóra kattintva megteheted. (Nem őszi, csak mondom, hogy januárban falinaptár-színező is szokott menni 😉 )
  6. Egyszer említette valaki, hogy jó lenne, ha mások teremtő-erejű tapasztalatairól írnék, de ez elég bajos, hiszen a másoké nem mindig elérhető számomra. Ezen most változtatni szeretnék, hiszen talán vagyunk már elegen ebben a kis Szindrana-Mandala közösségben, hogy elindíthatok egy ilyen rovatot itt a blogon.

Most pedig elvonulok kicsit, ne lepődj meg, ha nem lesz annyi megjelenésem a következő napokban, ez az oka 🙂 De hamarosan találkozunk újra!!

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon vagy Facebook-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük