Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Transzformáció társasjáték

A spirituális játék – a legjobb, ami létezhet!

Körülbelül 17 éve ismertem meg ezt a játékot, és mindig is imádtam játszani vele, de nekem nem volt meg. Aztán sok évvel később (olyan 3 éve) jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha lenne itthon, és keresni kezdtem, de akkor már égen-földön nem lehetett kapni, még használtan sem – mint megtudtam, már sok-sok éve. Nagy nehezen felhajtottam egyet, utóbb kiderült, abszolút baráti áron, 15 ezer Ft-ért, de aztán másra kellett a pénz, elengedtem.

Két hete, nyakig a lakásfelújításban, glettelés közben, mialatt simogattam azt a szegény nyomorult falat, felrémlett bennem, hogy talán most már megengedhetném magamnak. Tudom, onnan jött fel, hogy arra gondoltam: kezd lassan a ház – amit két éve vettem ha nem is lepusztult, de felfrissítést igénylő állapotban – olyan formát ölteni, hogy különösebb magyarázkodás nélkül beengedhetek „idegeneket” is. Hiszen régi álmom, hogy azokat, akiket megismerek a Szindrana-Mandala által, időnként vendégül lássam, náluk méltóbb társaságot aligha találnék.

Izibe elhajítottam a glettvasat, és keresni kezdtem a játékot a neten. Szinte rögtön le is mondtam róla, SEHOL nem találtam. Derengett valami halovány fény, egy Facebook oldal, valami olyasmi címmel, hogy „érjük el, hogy megint kiadják a Transzformáció társasjátékot”. Gondoltam, oda se kattintok, biztos valami gyenge próbálkozás, valami követelőzős hiszti, mikor lesz ebből valami?

Én nem tudom végül nagy lemondásomban hova kattintgatva jutottam el végül oda, hogy rátaláltam egy oldalra (Transzformáció Társasjáték), ahol megtudtam, hogy MÚLT HÓNAPBAN MEGJELENT! Ja. Véletlenül 😉

Mi is ez a játék?

Első ránézésre olyan, mint a legtöbb társasjáték: tábla van és dobókocka, meg „bábuk”. De aztán a lehető legjobb válaszadós-önismereti-spirituális fejlesztő lesz belőle. 

Úgy kezdődik, hogy elcsendesedve az aktuális kérdésünkre gondolunk. „Mit kellene…?”, „Hogyan lehetne…?”, Mit tegyek ahhoz, hogy…”, valami hasonlót. És akkor, még a tulajdonképpeni játék megkezdése, azaz a „születésünk” (!!!) előtt húzunk a borítékunkba megértést kártyákat. Akadályozó, segítő tényezőkről szóló üzeneteket, őrangyalt…

A játék során – természetesen teljesen vééééletlenül lépünk mezőkre, amelyek feltárják a vonatkozó akadályokat és támogató gondolatokat, ezek által lépegetünk egyre feljebb a létezés négy szintjén a FIZIKAItól az ÉRZELMI és ÉRTELMI szinten át egészen a SZELLEMI szintig – ahol is végül megérkezünk, csomó felismeréssel, megértéssel, végül pedig útmutatással a további lépésekről. 

2-4 játékos játszhatja. Lehet egyedül is, mint sok társasjátékot, a válaszok úgy is tökéletesek lesznek, én mégis javaslom, hogy legalább ketten játsszuk. A válaszok helyesek, de értelmezni is kell őket, és az ember hajlamos úgy csűrni-csavarni a válaszokat, hogy illeszkedjen az eddigi – valószínűleg akadályozó vagy hibás – hitrendszerbe, úgy meg nehéz fejlődni. Ha van ott egy társ, akkor van esély rá, hogy felhívja a figyelmünket olyan nézőpontra, ami rávilágíthat a helyes útra.

Érdemes kipróbálni ezt a játékot, akár megvásárolni és rendszeresen használni, akár keresni egy társaságot, ahol játékvezető is van. Én nem vagyok hivatalos játékvezető (még), de keresni fogok társakat a játékomhoz, és bár vannak a környezetemben jelentkezők, ha itt élsz közel (Zala megye, Batyk – Zalaegerszegtől 25, Sümegtől 20 km), vagy nem olyan közel, de szívesen eljönnél egy-egy délután pár órára, kérlek írj nekem ide, vagy a szindrana.mandala@gmail.com címre, hogy értesíthesselek jó időben, amikor ilyesmire készülök!

Persze kizárólag a lakásfelújítás befejezése után 😛 😀 !!


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


One Reply to “Transzformáció társasjáték”

  • Érdekes lehet ez a társas. Mennyit játszottál vele azóta?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük