Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Tudd meg, ki voltál előző életedben!

 

Mit rejt az előző életed?

Melyik országban éltél előző életedben?

Milyen tapasztalatokat hozol előző életedből?

Ha ilyen és ehhez hasonló hatásvadász címeket látsz spirituális oldalakon, a legbölcsebb, ha visszakérdezel:

NA ÉS MÉGIS MELYIKBEN?

Tudom, hogy pimasz, sőt majdhogynem arrogáns is a kérdés. Nem annak szánom, inkább csak figyelemfelkeltésnek… Érdekes tudni, hogy a lélek „két kört megy” világ nagy társasjátékában, és mindkét kör mintegy 300.000 életből áll.  Ez nem olyan nagy szám, ha figyelembe vesszük, hogy nem ma kezdtük ezen a bolygón.

Testalkata, szerveinek felépítése és működése, vércsoportja, géntérképe, csökevényes szervei és más tulajdonságai alapján az ember az emberszabású majmokhoz, leginkább a csimpánzokhoz hasonlít; fejlődési vonaluk mintegy 6 millió éve vált külön.

/Wikipédia/

Ha átlag 30 évvel számolunk – csak az utóbbi évtizedekben lett ilyen magas az átlagéletkor -, az 200.000 élet. De tudjuk, hogy még a múlt századokban is milyen magas volt a csecsemőhalál, milyen természetes volt, hogy a kisgyermekek egyszerű betegségekben eltávoztak. És akkor még ne is beszéljünk arról, hogy a léleknek nem csak ez az egy világ áll a rendelkezésre az élethez…

Az előző életek egyébként nagyon izgalmas témakör lehet, ugyanakkor a hétköznapi életben túl sokat foglalkozni velük… azt kell mondjam, időpocsékolás. Vagy  – ne legyünk ilyen szigorúak – legyen mondjuk hobbi. Játék, amivel foglalkozunk, ha érdekel minket, de túl sok gyakorlati haszna nincsen. Mert hát hogy döntöd el, hogy az elmúlt akár csak százezer életemből épp melyikkel foglalkozzak? A jelen élet kihívásai épp elég a jelen életnek, vagy ahogy a Biblia fogalmaz: minden napnak legyen elég a maga baja.

Mondom ezt úgy, hogy például a Spirituális Válasz Terápia során az esetek – hát nem is, tudom, tudománytalan-hasraütős becslés, de legalább – 60 %-ában előző életes tisztításra kerül sor.

SVT tisztításra akkor megyünk, amikor van egy régen meglévő, megrekedt probléma vagy betegség az életünkben. Amikor a fizikai világban nem sikerült megoldást találnunk. Igen, olyankor jó eséllyel olyan program, hitrendszer, fogadalom fut bennünk, ami nem ebben az életben íródott. Ezt persze az SVT feltárja, de ez az információ nem számunkra fontos igazán. Úgy értem, nem a mi emberi tudatunk számára. Meg tudjuk nézni, mi történt – na az elismerem, tényleg izgalmas, de biztosan azért, mert tudom, hogy ez az információ, hogy úgy mondjam, hiteles forrásból származik. Van felismerhető mintázat, és érdekes felfedezni, hogy azért teremtünk betegséget magunknak most, mert valamikor valahol egy életünkben önpusztító módon reagáltunk valamilyen helyzetben. De ez valóban csak érdekesség. Mert

  1. ennyi év/élet távlatából már nem tudjuk a pontos eseményeket rekonstruálni, hogy pontosan mi történt, azt honnan tudhatnánk? hiszen semmit sem tudunk arról az életről.
  2. még ha tudnánk is, akkor mi van? attól még, hogy esetleg megértjük, hogy van egy ilyen mélyen futó programunk, attól az nem fog elmúlni.
  3. az SVT például simán tisztít információ nélkül is (de mondjuk a kineziológia is). Hiszen nem tudati szinten történik a tisztítás, illetve az SVT esetében nem is ember által.

.

Száz szónak is egy a vége: ha érdekel minket ez a téma, foglalkozzunk vele, de vigyázzunk, mennyire hat ki ez a mindennapi életünkre.  Fogadjuk el, hogy tudatos elmével ezekben a kérdésekben nem lehet megtalálni az igazságot…

 

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


2 Replies to “Tudd meg, ki voltál előző életedben!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük