Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Az Univerzum válaszol.

Mindig.

Személyes bejegyzés egy apró eseményről, ami azért gyönyörű példája annak, hogy reagál az Univerzum, amikor „dolga van”, végtére is erről szól a Szindrana-Mandala blog 🙂 Tényleg csak pici mozzanat, csak azért írom le, mert 

  1. nekem igenis sokat jelent 
  2. lehet, hogy egy mozzanatnak pici, de ilyenekből fog felépülni az egész folyamat
  3. szeretném felhívni a figyelmet, mert ezek mindenkinek ott vannak az útján, de ha nem vesszük észre, bizony az Univerzum is rálegyinthet, hogy „Ehh, ennek semmi se elég jó…”, és elmehet a kedve az egész segítősditől.

Szóval

van egy álmom.

Régi, de dédelgetett, és látszólag távolodtam tőle az utóbbi években, míg a Szindrana-Mandalát építgettem, de valójában nem kerülőút volt ez az álmom szempontjából, inkább csak beépült egy lépcsőfok az induló szint és a megvalósulás közé.

Arra vágyom, hogy legyen egy bemutatótermem-galériám itthon. Ahol az üvegfestményeim ki vannak állítva, és akinek a környéken ajándékozni való kedve van – búcsúzáskor pedagógusnak, hálából orvosnak, esküvőre, nyugdíjas búcsúztatóra (ilyesmi okokból szoktak nálam vásárolni, mielőtt a személyre szóló CsakNeked mandalára szűkítettem a profilt), szóval akkor csak eljön, és tud vásárolni egy szép választékból.

Nos, ehhez csak két dolog kell: pénz és idő 😀 . Nem csak a galéria kialakításához, hanem egy érdemi készlet megfestéséhez, hiszen azért az alapanyagok is költséget jelentenek mondjuk 20-30 festmény esetében.

Szóval mióta nem festek készletre, ez az álom kicsit elfeledettnek tűnhetett, de azért csak megjelent a döntéseimben. A házat, amit immár három éve vettem, úgy választottam, hogy erre alkalmas legyen: van egy „nyárikonyha” a melléképületben, pillanatnyilag rettenetes állapotban, de van. És 2020. szeptemberében, amikor beüzemeltem az időpontfoglaló rendszert – sokan láttátok már -, beállítottam a „Személyes festményválogatás” opciót. MIRE???? Nincs is mit válogatni! Nincs is hol! Nem tudom. Beállítottam.

De most, hogy megérezte a szabadság szelét, az álom elkezdte kidugni az orrocskáját a paplan alól, ki-kiszimatol a levegőbe. (Kicsit félek is, annyi mindent tervezek már a „július elsejétől erre is lesz időm” ürügyén, hát nem tudom… :D)

Na de mi történt most?

Mint írtam a Tervek júliusra – és azután című blogbejegyzésben, szeretem a SIMS nevű életszimulációs játékot, és most újra elővettem – ja, biztos véletlenül -, mert kiderült, hogy megint lehet olyan világot beállítani, hogy legyen saját boltod a saját telkeden. Azaz a karakter fest (azaz ÉN festek) (ja, mindig festek 😀 ), és ott helyben meg tudom csinálni a kis galériát, ahova jönnek emberek, és megveszik, amit festettem.

ERRE

(amikor említést tettem a Facebook-posztban, hogy régebben mást is festettem a mandalán kívül, és hogy ez tervem most folytatni), egy régi barátnőm hozzászólásban feltöltött egy régi festményemet. Tudod, miért tekintem ezt jelnek? Nem is tudtam, hogy követ egyébként, de ami a lényeg: Ezt a képet (amit fent látsz) 14 éve festettem neki. Akkor még csak hobbiból, az „alkotásból élés” még álom sem volt. Aztán elkezdtem az ámokfutásomat a fél országon keresztül – ha olvastad a régebbi bejegyzéseket, akkor tudod -, és elszakadtunk. Aztán elkezdtem kiposztolni az üvegfestményeimet, mikor már szerettem volna belőle vállalkozást, és kértem is tőle erről a festményről fotót, hogy meg tudjam mutatni, de valahogy elmaradt. És most véletlenül feltette. 

Persze, hogy ha már előkerült, én is feltettem a kifejezetten nem mandalás üvegfestményeknek létrehozott Facebook-oldalamra (ja, Szindrana, nézd meg 🙂 ), persze, hogy akkor már kicsit körülnéztem ott, és belesajdult a szívem – ami egy nagyon fontos és nagyon teremtő érzés. Ennek folytatása lesz. Tényleg olyan, mintha elfojtottam volna, sötétbe száműztem volna egy álmot, mert nem volt épp realitása éveken keresztül. De nem tűnt el, nem felejtődött el, nem évült el. Ennek még folytatása lesz 🙂

Hát csak így.

Így működik az Univerzum. Feléledt a kívánság a Sims játékkal. És az Univerzum küldött nekem egy üzenetet. Nem messengeren és nem e-mailben, bár a Facebook is jó platform erre 😉 . Így jelezte, hogy 

„Igen, vettem az üzenetet, rajta vagyok!”

Csak észre kell vennem, és ha már így feldobódott a labda, a nyomába erednem…Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


2 Replies to “Az Univerzum válaszol.”

  • Egyre inkább felkelti a kíváncsiságot ez a SIMS 😊, már egy másik bejegyzésében is olvastam róla. Megkérem a lányom, hogy segítsen megteremteni a saját világom…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük