Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A személyre szabott mandalák „szavatossága”

avagy mennyi ideig támogat egy személyes mandala?

A személyre szabott mandalák, avagy ahogy itt a Szindrana-Mandalán nevezzük, a CsakNeked mandala a rezgéseivel segít. Minden rezeg, és én még emlékszem, mennyire elámultam, amikor hatodikos koromban fizika órán először hallottam, hogy a falon a tábla valójában milliónyi apró rezgő-mozgó részecske. A mandalában színek és formák, ősi szimbólumok kelnek életre, és attól lesz személyes mandala, hogy a Spirituális Válasz Technika különleges meditációja által  kapcsolat jön létre közted és az úgynevezett Felső Éned között. Ez olyan energia-csoport, amely pontosan látja (már ha lehet így fogalmazni), milyen kihívások előtt állsz, milyen feladatok között lavírozol vagy evickélsz, milyen pozitív energiák támogatására van szükséged. Ez alapján – nyilván megfelelő kérdések által – „lediktálja” a kész mandalád formáit, színét, szimbólumait. Én meg jó megfestem (csak)Neked. 🙂

Igen, ezek a jellemzők a mostani életedre, az életed jelenlegi kihívásaira vonatkoznak. Mivel az életed is változik/változtatod, és e folyamatokban magad is változol, idővel ezek a formák elévülnek. Nem romlanak meg, nem lesznek ártóvá, csak nem jelentenek tovább számodra szolgálatot. Szépek lesznek, szépek maradnak, az otthonod díszéül szolgálnak ezen túl is. Sőt, akár tudatosan, akár az érzéseiden keresztül hagytad magad segíteni a mandalád által, kötődni fogsz hozzá, mintha közös emlékeitek lennének. Úgyhogy azért ne dobd ki, bár olyan értelemben „újrahasznosítható”, hogy ha kérsz magadnak újat, a régit elajándékozhatod. Az illetőnek nem lesz „személyes mandala”, de hát szép dísztárgyat szoktunk ajándékozni csak úgy, a boltból, annyit ez is fog érni.

Mennyi ez az idő? Mennyi idő múlva válik a támogató személyre szóló mandalából szép, számodra kedves lakberendezési tárgy?

Nos, ez leginkább attól függ, mennyire járod a változás útját. Van az úgy, hogy évek telnek el nagyobb horderejű átalakulások nélkül, máskor meg heteken belül nagyot fordul velünk a világ. Nyilván az ilyen gyorsan pörgő időszakban hamarabb „elévül” a mandalád, hamarabb kerülsz új szimbólumokat igénylő új fejlődési szakaszba.

A CsakNeked mandala színezőket leghamarabb havi gyakorisággal lehet kérni, és látszik, hogy néha hasonlóak – mert még él az előző szimbólum szükséges energiája, néha már ennyi idő után is teljesen mások. Meggyőződésem, hogy a Felső Én tisztában van vele, amikor üvegfestményként készül a személyes mandalád,  nem néhány hétre kell tervezni.

Ha engem kérdezel, én egy-másfél évnél előbb nem kérnék újat, de ha igénybe akarnám venni, egy ilyen támogató mandala segítségét, akkor két év múlva már lehetne.

Persze, aki a legjobban tudja, hogy mikor jön el ez az idő pontosan, az a Felső Éned (már ha nem merül fel benned egyszer csak váratlanul az érzés). És én felajánlom, hogy ha gyanakszol, de nem vagy benne biztos, hogy ideje lenne-e egy új személyre szóló spirituális mandalának, akkor írj nekem nyugodtan, és ránézek ingával…Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


2 Replies to “A személyre szabott mandalák „szavatossága””

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük