Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Egy üvegmandala-festő élete

meg persze SVT tanácsadóé…

Valamikor az üzleti életben dolgoztam, szerettem, elég volt. Akkor fedeztem fel az üvegfestést magamnak, mint terápiás elfoglaltságot egy olyan közegben, ami azért tudott stresszes is lenni. Azelőtt is voltak erre technikáim, de egyik sem olyan, ami annyira megérintett volna, hogy elhatározzam, ebből szeretnék élni.

Ábrahám szerint azért vannak az életünkben a „nemszeretem” dolgok, hogy tudjuk, mit nem akarunk, és pontosabban meg tudjuk fogalmazni, mi az, amit viszont akarunk. És akkor kezdett nekem körvonalazódni AZ ÉLET: elbújni egy kis házban, egy kis faluban, és csendesen festegetni egész nap… (a Spirituális Válasz Terápiáról akkor még nemigen tudtam.)

Aztán persze kiderült, hogy a festésből önmagában nem lehet megélni, csak ha vannak emberek, akik számára ez értéket jelent, és akarnak a festményeimből. Így fejlődött egyik oldalról az, hogy (mások számára is) valódi értéket teremtsek az alkotás során, és lett az esztétikum mellett fontos az is, hogy valóban támogató mandalák szülessenek. Másik oldalról pedig a marketing. Ez kényes kérdés volt, mert azok, akiktől tanultam, sok olyan dologról szerettek volna meggyőzni ezzel kapcsolatban, ami nem igazán passzolt ahhoz, ami nekem még belefér – ha érted, mire gondolok…

Végül ezen a területen azt választottam, hogy tudatni szeretném azokkal, akik szeretik a mandalákat, hogy nálam van ilyen, mégpedig viszonylag különleges fajta, és ha ez elég lesz – mint marketing eszköz -, akkor jó, ha nem, akkor hagyjuk.

Jelenleg a Szindrana-Mandalának csaknem 3.000 olyan követője van, aki kinyilvánította a szándékát, hogy ha valami történik (kedvezmény, akció, változás), arról tudni szeretne. Nekem pedig, aki egyedül vagyok végül is a Szindrana-Mandala, 24 órám van naponta, és még mindig azt az álmomat szeretném élni, hogy hogy elbújni egy kis házban, egy kis faluban, és csendesen festegetni egész nap… 

Ezért van az, hogy amikor indul egy (SVT alapú) Megvalósítás-Segítő Program csoport, vagy közeledik egy Anyák Napja, karácsony vagy más alkalom, és valamilyen kedvezménnyel, ajándékkal lehet a CsakNeked mandalákhoz jutni, akkor ezek az információk nem nagyon mennek ki „nyilvánosba”. (Talán megemlítem egy-egy posztban, de annak 10 %-nyi esélye van arra, hogy eléri azokat, akik egyébként jelezték mondjuk a Facebook-nak, hogy szeretnék látni a posztjaimat, szóval nem kell attól tartanom, hogy sokan fogják látni 🙂 ). Egyszerűen annyit, vagy talán néha valamivel többet tudok csak vállalni, amennyire az adott pillanatban ezeknek az embereknek igénye van.

Így maximum 2-3 ilyen „jelentés” megy ki egy hónapban, nem kell az emberek idegeire mennem, de tudják, hogy ha írok, az nem üres marketing-fogás, hanem tényleg csak-itt-csak-most-csak-neked 😀 ,

Ha Te is köztük vagy, engedd meg, hogy itt is szeretettel megköszönjem megtisztelő figyelmedet!!Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (akár itt a bejegyzések alatt, akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


 


2 Replies to “Egy üvegmandala-festő élete”

  • Köszönöm, nagyon szívesen olvasom az írásaidat és szeretettel gyűjtöm, vagy ajándékozom a valóban minőségi és segítő szándékú csak-neked-csak-most-csak-itt portékáidat 💕❤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük