Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Miért vagyok a leghálásabb?

A varázserőmért

Ha már legutóbb a hála kérdését feszegettük, elárulom ezt Neked. Persze, hogy amikor mondjuk a Megvalósítás-Segítő Programban, vagy itt írás közben felmerül a téma, én is önkéntelenül végiggondolok gyorsan pár dolgot, amiért hálás vagyok.  És az a teremtő erő, amit kaptunk mi emberek, az első 5-ben mindig benne van.

Isten a maga képére és hasonlatosságára teremtett minket, és ez persze nem a külsejére vonatkozik (ebből a szempontból inkább az ember teremtette a maga képére és hasonlatosságára Istent 🙂 ) Egyáltalában nem csoda, hogy az ember, mint faj olyan gőgössé vált, hiszen TÉNYLEG elképesztő dolgokat művelt. A felhőkarcolók, a génsebészet, a klónozás, az internet… Pár éve a videó-telefonálás a legelvetemültebb sci-fi ötlet volt, most meg fogok egy telefont (még csak nem is kamerát), sőt, előveszem a zsebemből, és valós időben beszélgetek 20 emberrel, mind egyszerre látjuk egymást. Szétlőjük a viharfelhőket, vagy ellenkezőleg, havazást csinálunk, ahogy kedvünk tartja? Hétköznapi. Öt centire vagyunk attól, hogy egy haldokló ember elméjét áttelepítsük egy másik testbe, hogy úgy cseréljük a testet még itt a FÖLDÖN, mint a ruhát! Ezek szó szerint Isten képességei.

És ez még mindig csak a tudomány. És még mindig nem ez a leglenyűgözőbb. Én azért a varázserőért vagyok hálás, amihez nem kellenek eszközök, nem kellenek anyagi források, tárgyak vagy tudományos felkészültség, nem kellenek laborok. Az elménk szinte már mindenható erejéről, amivel nem a technikát, hanem az egész Univerzumot vagyunk képesek, hogy is mondjam…  uralni? használni? szolgálatunkba állítani? Mind olyan arrogáns kifejezés, pedig ebben a tudásban tisztelet is van, és persze hála, mint amikor olyasvalaki tesz érted valami mérhetetlent, akinek egyébként nem kötelessége.

És ez a varázserő az enyém – ahogy minden emberé. Emlékszem, amikor 1990 őszén elolvastam az Agykontroll könyvet, és az volt benne, hogy valaki elérte, hogy a felhők eltisztuljanak és felszállhasson a gépe, és én azt gondoltam hogy úúú, ez milyen szuper lehet, és aztán pár éve egyszercsak beugrott ez, és hogy ez már mennyire nem kihívás. De azért ez mégiscsak maga a csoda.

És a legnagyobb csoda ebben az, hogy ez ma már tényleg bárki számára elérhető. És ingyen, bár elismerem, hogy elég sokba kerül, mire csomó könyvet elolvasunk, csomó tanfolyamon részt veszünk, és csomó tanácsadónál járunk. De maga a „művelet”, amikor már megtanultuk, ingyenes, hogy úgy mondjam, nincs rezsiköltség, meg havidíj. (és persze eredetileg nem is volna mit tanulni rajta, mert eredendően tudjuk, csak jól elrejtettük)

Amikor kisgyerek voltam, és eljátszottam a gondolattal, hogy ha lehetne jótündér-kívánságom, akkor mit is kívánnék, nekem mindig csak EGY kívánságom volt: egy varázspálca. Azzal aztán mindent varázsolhatnék magamnak. És nem is tudtam, hogy VAN ilyenem…


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

EMLÉKEZZ! 2021. május 3-tól július 31-ig tart az a kihívás, melynek végén a legtöbb hozzászólás írója (LEHETŐLEG ITT, A BEJEGYZÉS ALATT, vagy akár régebbi cikkek alatt is, akár Instagramon vagy Facebook-on) CsakNeked mandalát kap AJÁNDÉKBA. Minden felületen írt minden hozzászólásod összeadódik. Szóval hajrá, játssz velem: iratkozz fel és kövess, hogy növeld az esélyedet!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük