Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Nem a vonzás törvénye a lényeg!

Pedig mindig ezt mondják, ugye?

A vonzás törvénye ugyanis létezik, köszöni szépen, jól van, ha tudjuk, ha nem, ha akarjuk, ha nem. Elrontani se lehet. Merthogy nem dolgunk, nem hatáskörünk.

Ha megfogalmazzuk, ha kisóhajtjuk, ha lerajzoljuk, megmeditáljuk, hogy mit szeretnénk, az Univerzum attól a pillanattól kezdve megteszi az ő részét, hogy meg is valósuljon, de az Univerzum önmagában, 

az Univerzum NÉLKÜLÜNK tehetetlen.

Itt (is) megmutatkozik a ránk ruházott hatalom. Az Univerzum leszállítja a kívánságokat (bár ebben a földi világban szükség van ehhez több-kevesebb időre, ez kétségtelen), de ha nem ENGEDJÜK MEG, akkor csak megállhat a csukott ajtónk előtt az ajándékunkkal, akár le is teheti a küszöbünkre. Átvenni nekünk kell.

A lényeg tehát a MEGENGEDÉS törvénye – ha már így akarunk fogalmazni.

Nem olyan könnyű ez, mert többnyire nehéz észrevenni, hogy mi magunk vetjük a vállunkat annak az ajtónak, nehogy bejöhessen, amit akarunk – türelmetlenséggel, aggodalommal, hitetlenséggel, negatív gondolatokkal, programokkal és egyéb blokkokkal. Főleg azt nagyon nehéz tetten érni, hogy HOGYAN csináljuk mindezt – hiszen leginkább automatikus a folyamat, vagy minimum tudatalatti -, és min kellene, hogyan kellene változtatni – már ha sikerült elfogadni a saját felelősségünket a folyamatban (Jesszus, ez milyen nehéz tud lenni az elején…!)

De lehet gyakorolni, lehet felismerni, lehet ilyen-olyan módszerekkel tisztítani (én az SVT-t használom, és a Ho’oponopono-t meg az Út önmagadhoz módszerét használom, de millió féle van ma már). 

Szóval: használd a Vonzás törvényét és alkalmazd a megengedés művészetét…

 Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.One Reply to “Nem a vonzás törvénye a lényeg!”

  • Ez a megengedés nem hogy elengedjük, és ezáltal nem görcsölök rá? Bár 2 évvel ezelőtt, mikor még csak egy álom volt a költözés, minden este elmondtam a fiamnak, év végére karácsonyra, beköltözünk új házunkba. Minden görcs nélkül, hiszen az egész olyan képtelenségnek tűnt. Novemberben költöztünk. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük