Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Kérdés-Felelet

Kaptam egy kérdést…

… és mindjárt engedélyt is, hogy felhasználhatom blogbejegyzésként, hátha tanulságos lesz. Attól vált bosszantóvá a dolog, és így lett belőle kérdés, hogy:

Főleg most, hogy a fentiek adtak egy kis kérd és megadatik jelet. Nem is csak egyet!!!!! 😁

Azaz Niki elkezdte megtapasztalni, milyen az, amikor kívánunk, és az Univerzum reagál. Merthogy az Univerzum már csak ilyen, amint kívánunk.

De aztán…

És mégse! Miért van ez? Ha esetleg ötletet adok blogbejegyzéshez, az is jó! Egy ideje mondogatom hogy ilyen meg olyan porszívó kéne. Találtam egyet használtan, itt helyben, nagyon jó áron. Írtam a nőnek, van más is ha nem viszi enyém. Elvitték. …. 3 éve tervezem a konyhát. A sokadik terv után, mit kéne hogy kéne, milyen szín stb, meg van részletesen hogy milyen elemekre van szükségem. Most nem fér bele, mert a fontossági sorrendben más van elől. Erre mit hoz a sors? Hirdetések között használt konyhabútor, pont azok az elemek amik nekem kellenek, a megfelelő szín, olyan áron ami pont belefér. Ez volt vasárnap. Boldogságom határtalan volt, végre lesz konyhám!!!! Tegnap ír a nő hogy a párja eladta a szomszédnak. Miért???? Miért van ez hogy kérd és megadatik, aztán mikor azt hiszed hogy, akkor mégse????

A válaszom

Azért, mert „van egy részed, ami azt teremti”… Minden rosszat csak azért kapunk, hogy jelezze: itt kell tisztítani. Tisztítod, Ho’oponopono-val vagy mással, és minden rendben lesz. Olyan van, hogy egy problémát több oldalról is körbe kell táncolni, olyan is van, hogy kell néhány fokozat, de egyre könnyebb-gyorsabb.

Ne felejtsd el, hogy idő kell az Univezumnak is (ezen a Földön) – miután benned már nincs blokk.

És nem hagyni, hogy hullámozzon a hited. Amikor azt mondod, nekem miért nem, akkor taszítod, aztán azt mondod, lám újra, mintha működne…, akkor vonzod, aztán azt mondod, á, túl korán örültem, akkor taszítod, stb. Egyet léptek előre, egyet hátra, így marad ugyanolyan távolságra. Akkor is hinni kell, amikor nem úgy néz ki. Alakul az, csak épp nem mindig látszik.

Erről az elején (amikor még nincs olyan meggyőződésünk, mint amilyen akkor lesz, amikor már lesz egy csomó tapasztalatunk, élményünk, bizonyítékunk) még labilis, ingadozó időszakról többször írtam, talán ez a blogbejegyzés mutatja a legjobban:

A TEREMTŐ FOLYAMAT TÖRVÉNYE

Javaslat: vezess EredményNaplót!

Nincs (hétköznapi, normális, átlag-)ember, aki mindig minden helyzetben ugyanolyan hittel, tudatossággal rendelkezik. Nincs. Egy sem. Egy saját kirívó esetemről írtam is blogbejegyzést nem olyan régen. Vagy nem is jut eszünkbe, vagy annyira érintettek vagyunk, annyira beszippant érzelmileg, annyira fontos, hogy nem tudunk olyan könnyedek, lazák lenni, ami pont hogy kellene a teremtéshez.

Érdemes nyitni egy kis füzetet, amiben felírjuk azokat a kisebb-nagyobb varázslatokat, amiket megélünk a tudatos teremtés során. A legjobban úgy lehet növelni a hitünket, ha a SAJÁT megélt tapasztalatainkat fel tudjuk hozni bizonyítékként. És nem biztos, hogy pont amikor a kétségeink, frusztrációnk, türelmetlenségeink vannak előtérben, akkor pont kapásból minden ilyen eredményünk eszünkbe jut.

Igen, az elején ott fog suttogni a kis ördög a fülünkbe, hogy „ó, ez lehetett véletlen”, vagy „ja, hát az csak kicsi volt”. De ez egy felfelé emelkedő spirál, ami folyamatosan erősíteni fogja a hitünket, és ettől persze a tudatos teremtő erőnket is.Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük