Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Változások – avagy megérkezés

Ez nem ellentmondás?

Nem bizony, és ez gyönyörű 🙂

A változásokat a Szindrana-Mandala életében az hozza, hogy megérkezem lassan. Ha rajtam múlik, akkor végleg. Persze nincs olyan, hogy végleg, és olyan sincs, hogy nem rajtam múlik, de lássuk, miről is van szó tulajdonképpen.

Körülbelül 12 év óta két nagy vágyam van: egy saját ház, és az, hogy az alkotásból éljek, főállásban. Persze közben jött a Spirituális VálaszTerápia, ami ugyanolyan örömöt hoz az életembe, mint az alkotás, úgyhogy ez utóbbi tétel ezzel kiegészült.

(Ha érdekelnek az előzmények:

A ház megvan, tegnapelőtt utaltam el az utolsó részletet. A munkahelyem pedig hamarosan átalakul – vagy megszűnik. Idestova 2 éve dolgozom többet vagy mást ahhoz képest, mint szeretnék. Pénzért. Én választottam, megérte, de most már szeretnék sokkal inkább, ha pedig lehet, akkor teljesen Rátok figyelni. Az SVT azt mondta, hogy részidőt vállaljak, de azért csak mondjak fela munkahelyemen, hogy ősszel majd ne tudjak belesodródni rosszul értelmezett lojalitásból olyasmibe, amit magamtól nem választanék. Talán azért mondta, mert a „mókuskerékben pörögve” csak ennyire futja tőlem a teremtésből, és amikor két hónapot az új életemmel töltöttem, akkor képes leszek ezt „véglegesíteni”, vagy azért, mert igenis erre van szükségem, hogy legyen egy átmeneti időszak a „mélyvíz” előtt, még nem tudom.

Az is benne lehet, hogy nem léphetünk azért, mert nem tetszenek a pillanatnyi körülmények, mert azokat ott kell megoldani, ahol vannak, és csak aztán van értelme továbblépni. Akkor és azért szabad váltani, amikor már azért megyünk, mert „itt is jó, de azt akarjuk igazán, ami ott van”, nem pedig azért, mert „itt rossz, és mindegy, mi jön, csak jobb lehet”. Magyarul ne a menekülés legyen a motiváció, hanem a tudatos választás. Nem tudom, ez még új nekem… Soha nem maradtam sokáig olyan helyen, ahol nem éreztem magam jól, csak eddig az egyetlen megoldásom az volt, hogy mentem tovább. Mindig a JOBB-ba, de talán… Igaz, akkoriban még nem voltak olyan eszközeim a teremtéshez, mint most.

Az élet majd megadja a válaszokat, az biztos, hogy 3 hét múlva újra a Szindrana-Mandaláé lesz a főszerep az életemben. Át fogom alakítani kicsit, hiszen eddig éveken át csupa kérdőjel volt körülöttem, most pedig szépen letisztult az ösvény. Érdekes, mert a lehetőségek száma nem lett kevesebb, csak most már mind egyirányba vezet, párhuzamos útvonalakon, méginkább ugyanazon a többsávos út sávjaiként, ellentétben az eddig szerteszét ágazó kereszteződésekkel.

Nos, hamarosan jelentkezem a változások részleteivel, addig arra figyelek, hogy egyáltalán gyakrabban jelentkezzek 😛 , ez persze annál is inkább könnyebb lesz, mert

  1. egyre kevesebb a munkahelyi nyomás
  2. átköltöztetem az „irodám” a nagyszobába.

Rengeteg tervem és ötletem van, alig várom, hogy megint azzal az igényességgel tudjak jelen lenni, ahogy azt magamtól elvárom 😉


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük